logo

Изненада! Лили Иванова на пазар за бебешки дрешки... СНИМКИ

Изненада! Лили Иванова на пазар за бебешки дрешки... СНИМКИ

Примата на родната популярна музика изненада много почитателите си с шопинг на бебешки дрешки. Певицата с фенове от поне три поколения старателно избираше кокетни комплектчета тези дни, а причината е повече от вълнуваща.

Оказа се, че тя прави подарък на своя дългогодишен китарист Ангел Дюлгеров, който наскоро стана татко за втори път. "Днес се роди Любомир Дюлгеров. Нека бъде здрав!!!", написа музикантът в личния си профил във Фейсбук.

Забъркаха Лили Иванова в страшна измама!

Ангел Дюлгеров вече има един син, а една от първите честитки получил именно от Лили Иванова. "Работата с Лили ми дава самочувствие, че нещата, които правя, се получават. Защото с нея имам възможност да стъпя на сериозна сцена, да свиря пред сериозен брой хора, които да са мерило за това, което правя", споделя наскоро пред "Площад Славейков" Дюлгеров.

Вижте на кого дарява пенсията си Лили Иванова

В момента двамата с Лили Иванова са във ваканция и са си дали почивка, а и както е известно примата отмени всичките си заложени за тази година концерти за 2021 г., пише "Телеграф".

Лили Иванова призна за голяма обида, която не може да прости! СНИМКИ

"2020 година ни поднесе поредното предизвикателство, в което сме длъжни да бъдем отговорни, дисциплинирани и съпричастни", коментира изпълнителката преди месец. Тя допълва, че решението е взето с оглед на динамичната и нестабилна епидемиологична ситуация в страната и мерките, налагащи ограничения в организирането на масови културни мероприятия. Лили обяви, че турнето й догодина ще бъде в два лъча. Първият започва на 24 февруари във Видин, а вторият на 9 април в Русе./show.blitz.bg

Коментирай

бззз

бззз 03.08.2020 14:18

тая ще доживее ли до 2021?????

емсупер

емсупер 03.08.2020 16:18

Тая е надживяла динозаврите, ти за 2021 питаш. Лили ще надживее всички ни.

Стамат

Стамат 03.08.2020 16:19

Няма ли да ражда скоро. За кога чака.

Монк

Монк 04.08.2020 12:56

Още глупаци да се изкажат има ли?

Alfa

Alfa 04.08.2020 18:08

И теб ще надживее.бззз