Изненада! Фънки стана... класически измамник! СНИМКИ

Изненада! Фънки стана... класически измамник! СНИМКИ

Ако си мислите, че Фънки може да щурее само с китара и микрофон на музикалната сцена, много ще се излъжете. Оказва се, че го бива и като актьор, а новото предизвикателство май неочаквано много му харесва.

Рокаджията, който често провокира аудиторията от тв ефира с различни словесни и поведенчески изцепки, стана актьор и даже вече има своя актьорски дебют - във "Веселата карета" на Елин Рахнев. В пиесата той е в една от главните роли - в случая на погребален агент, на класически изкусен измамник, който свири по най-тънките струни в душите на хората.

Скочиха на Фънки заради Мариана Попова и Есил Дюран ВИДЕО

Всъщност, преди време Фънки имаше и епизодична роля в "Столичани в повече", но там, както признава и самият той, "трябваше предимно да ям хлебарки". Когато Елин ми предложи да се включва в постановката му, първо се стъписах, но сега съм доволен от решението си. Изключително ми е интересно в кухнята на театъра. Страшен купон е. Не мога да повярвам, че играя с толкова големи актьори", твърди Ковачев.

Фънки разтепери от възмущение всички с това, което направи СНИМКИ

Колкото и мощна да е емоцията от театралната сцена обаче, Фънки е категоричен, че музиката нищо не може да я измести от лидерското място в душата, сърцето и живота му. "Не я заменям за нищо! Иначе не очаквах наистина, че мога да се справя с такова нещо, но с удоволствие бих, ако ме поканят."/show.blitz.bg

 

Коментирай

на кой му пука

на кой му пука 26.06.2022 12:14

Фънката не е за тази роля. Тази роля би я изиграл блестящо само истинския, изпечен измамник Б.М.Борисов.

Roko

Roko 27.06.2022 0:20

Фънкито заедно с Иван Несторов-Амебата, трябва да са в затвора за данъчни престъпления-огромно задължения към НАП и прехвърляне на СМЕ на други лица.