Изненада! Дъщерята на Шарлопов бременна с второ СНИМКИ

Изненада! Дъщерята на Шарлопов бременна с второ СНИМКИ

Първородната дъщеря на покойния бизнесмен Стефан Шарлопов е бременна за втори път. Ева е вече в седмия месец и се очаква да роди около Коледа. Красавицата има огромен корем и с нетърпение очаква появата на втората си рожба.

Усмихнатата блондинка вече има една дъщеря, която се казва Мария-Магдалена. Тя проплака на 10 октомври 2017 г. в пловдивска клиника, а няколко месеца по-късно почина дядото Стефан Шарлопов. 55-годишният собственик на верига хотели издъхна в съня си от инфаркт. Преди да си отиде, той вдигна тежка сватба на първородната си дъщеря Ева и избраника й Стефан Гергинов.

Дъщерята на Шарлопов спря дъха на бала си СНИМКИ

Полът на бебето все още се знае само от най-близките, но всички предполагат, че 32-годишната наследница очаква момче, което най-вероятно ще кръсти на покойния си татко, а случайно или не, същото име носи и мъжът й. Други са на мнение, че от суеверие няма да избере името на починалия си баща, пише "Уикенд".

Изненада! Какво става между Бояна Шарлопова и доведена й дъщеря... СНИМКИ

Младата Ева, която е от първия брак на бизнесмена, управлява семейните хотели и бизнес заедно с мащехата си Бояна, като двете са в много добри отношения. Преди месец вдовицата на Шарлопов призна, че годината е била доста тежка за бизнеса им, защото заради пандемията от коронавирус хотелите им останали празни, твърди още изданието.

"Не е тайна, че основният ни бизнес е в туризма, а той се очерта ярко като най-потърпевш отрасъл от пандемията. Имаме 4 хотела, четири къщи за гости в България и един хотел в Германия.

Още на 13 март затворихме повечето от хотелите. Вземахме решения ден за ден. Всяко решение беше предпоследно. Стресът беше огромен. Наложи ни се да съкратим по-голямата част от персонала, а той не беше малък брой хора. Тежките решения бяха ежедневие. Не работихме 2 месеца", признава Бояна Шарлопова, която дари Стефан с цели 4 деца.

Вдовицата на Шарлопов си причини нещо ужасно, спря да се...

32-годишната Ева е доволна, че въпреки че годината не бе добра в бизнес план, то личен ще бъде доста успешна с появата на новия член в семейството./show.blitz.bg

Коментирай

Мусейбе Сикиш

Мусейбе Сикиш 21.10.2020 10:30

А майка и кога ще надуе шкембето от шофьора си? Сливата сака клатене, козата сака пръч, а женката -еб@не!