Вдовицата на Шарлопов си причини нещо ужасно, спря да се...

Вдовицата на Шарлопов си причини нещо ужасно, спря да се...

Вдовицата на покойния милионер Стефан Шарлопов - Бояна едва ли скоро ще преживее загубата на любимия си. Колкото и ослепително да изглежда на снимките, красавицата има често проблеми със здравето.

След смъртта на един от най-богатите българи Бояна почти престанала да се храни нормално. Не се грижела изобщо за здравето си и отслабнала драстично.

Вдовицата на Шарлопов пръсна 100 бона по врачки! Причината е разтърсваща! СНИМКИ

Единствено четирите й деца - Бояна, Стефани, Илия и Георги я спасявали, защото заради тях тя нямала право да се предаде. Когато виждала страха в очите им от това да не загубят и нея, блондинката се стягала и продължавала напред.

Припомняме, че Стефан Шарлопов си отиде внезапно през февруари миналата година едва на 55 години, покосен от инфаркт.

От тогава досега красивата му съпруга Бояна не спирала да си задава въпроса защо се случва това, след като в живота им всичко било подредено, пише "Галерия".

И до днес се чуди как е намерила сили да съобщи на децата си трагичната вест. След смъртта му Бояна и голямата му дъщеря от първия брак поемат целия бизнес и започват да управляват "Шарлопов Груп".

Любовта на Стефан и Бояна продължава цели 17 години. Запознават се когато тя е на 23 и още на първата среща той я завладял, а тя била като хипнотизирана. Предложението за брак дошло, когато първата им дъщеря Бояна вече е родена.

"Много трудно ще приема друг мъж от тук нататък, защото Стефан беше голям и винаги ще е еталон, с който ще сравнявам", казва Бояна./show.blitz.bg

Коментирай

Duk

Duk 23.06.2020 0:20

Тези приказки сме ги слушали много пъти!Ще си покъса системите от тук нататък,видно от случващото се с нея!