Измама! Криско направи нещо ужасно със Сами Хоссни от "Фермата"! СНИМКА

Измама! Криско направи нещо ужасно със Сами Хоссни от "Фермата"! СНИМКА

Рапърът Криско за пореден път се забърка в скандална ситуация, от която може и да има известен пр, но със сигурност няма да извлече много дивиденти.

Същото е положението обаче и с риалити звездата Сами Хоссни, който участва наравно в поредния лъжлив светски сценарий. Само че за разлика от Криско, той наистина е маниак на тема спорт и може да се похвали със завидно телосложение.

Щерката на Криско тъне в лукс СНИМКИ

Оказа се, че снимката на изпълнителя със звездата от последния сезон на "Фермата" Сами Хоссни от фитнеса не отговаря много на реалната картинка в живота на Криско, поне в тази й част, в която той тренира усилено в залата.

Според информацията Кристиан Талев е прибрал "скромната" сума от 5000 лв., за да рекламира тренировъчните режими на риалити звездата Сами Хоссни, пише "Галерия".

Сами Хоссни: Спортист съм и във всяко състезание искам да съм първи

Изпълнителят на "Базука" се похвали, че вече започва усилено да спортува при участника от "Фермата", като дори се щракна от залата му. А всъщност дори нямал намерение да прави и една серия от упражнения.

Оправданието на Криско е, че е прекалено зает откъм участия и ангажименти с продуцентската си компания и няма време да поработи върху себе си.

Тормоз! Криско изригна в мрежата, призна, че редовно го...

"Едва успявам да си видя детенцето и да му се порадвам", оплаквал се Криско, който неведнъж е бил подиграван, че има телосложение на тийнейджър./show.blitz.bg

Коментирай