Иво Димчев търси певци, плаща по 3000 лв. за...

Иво Димчев търси певци, плаща по 3000 лв. за...

Иво Димчев ще прави авторски спектакъл и търси певци - 3-ма мъже и 3 жени, които да се включат. За 6 седмици репетиции избраните ще получат хонорар 3000 лева и по 1500 лева общо за трите премиерни представления във Виена.

Авторският спектакъл на Димчев ще носи името "In Hell with Jesus". Репетициите ще се проведат през май, юни и юли в София.

Опа! Иво Димчев шашна всички, ще пее в бара на Адел ВИДЕО

"Търся певци, заплащане 3000 лв за 6 седмици репетиции и по 1500 лв общо за трите премирнии представления във Виена. за да участвате в кастинга ми, пратете акапелно изпълнение на песните ми Kill и Sucker. Репетициите започват на 10 май в София. Добър английски език задължителен", обяви певецът във Фейсбук. 

Премиерните дати са 3, 4 и 5 август във Виена, като изпълненията ще бъдат част от "Импулстанц фестивал". На 16 декември предстои премиера и в Брелин, в театър Hau. Освен, че подготвя спектакъла, Димчев е готов и с две нови парчета.

Потрес! Иво Димчев обеща да целува задници и цици, ако... СНИМКА

"Две нови чалги написах тези дни. Едната се казва "Чукам на поразия", другата - "Райна Кабаиванска", казва той, но не издава повече. Твърди само, че парчетата са божествени, пише "Телеграф"./show.blitz.bg

 

Коментирай

Hali Galli

Hali Galli 29.04.2022 11:37

Тоя защо не напише, че търси мъж да му го начука отзад, каквото в същост му се иска. А пуснал проформа някакви обяви за певци...

Румба джаз

Румба джаз 29.04.2022 17:56

Търси трима, защото е тривестит.