Иво Аръков хвърли 20 бона за нови зъби,  ето го резултата СНИМКИ

Иво Аръков хвърли 20 бона за нови зъби, ето го резултата СНИМКИ

Актьорът Иво Аръков трака с нови бели зъби, на които може да му завиди дори Благо Джизъса. Звездата от сериала "Съни бийч" е решил да се отърве от комплекса си с кривите и жълти зъби и да подмени усмивката си. 

Няма как да скрие, че вече има фасети, тъй като разликата в усмивката му е фрапантна. Виждаме я по време на участието му в "Като две капки вода", а в новия сезон на "Съни бийч" е още със старата си усмивка, тъй като е сниман отдавна. 

Запознати издават, че Иво събирал дълго пари за нови зъби и след като набавил нужните 20 бона, веднага отишъл да си ремонтира резците. Появиха се и хейтърски коментари, че си е направил конски зъби по подобие на футболиста Благой Георгиев. Но моделът на зъбите е правен по неговите истински, които също бяха големи. 

Това далеч не е първият път, в който актьорът отнася негативни коментари относно визията си. Само преди няколко години, той бе с 30 кг. отгоре и не приличаше на себе си. Тогава твърдеше, че се е ошишкал заради роля и за щастие с много упоритост успя да свали наднорменото тегло.

„Бях 110 кг., сега съм 80. Спазвам стриктен хранителен режим и тренирам редовно. Имам силна воля и много бързо стопих излишните тлъстини“, разказвал е неведнъж екранният Младен от „Съни бийч“, който към днешна дата е в чудесна физическа форма

Той е единствената звезда от родния ефир, който ще се изявява едновременно в двете конкурентни телевизии. От дълги години той работи с bTV и предаването 'Мармалад", но изненадващо го няма в новия сезон. С медията продължава работа по сериала "Съни бийч", а в Нова Тв се изявява като участник в популярното шоу за имитации "Като две капки вода"./show.blitz.bg

 

 

Коментирай