logo

Ивайла Бакалова проговори за Денков и ареста СНИМКА

Ивайла Бакалова проговори за Денков и ареста СНИМКА

Преди около месец и половина мъжът на Ивайла Бакалова - ресторантьорът Веселин Денков бе арестуван на границата след прибирането им от почивка в Италия.

За този период миската запази мълчание - досега, когато в дълъг пост, с който разяснява цялата ситуация и активно тиражираните слухове по неин адрес.

Ивайла Бакалова върти милиони през 11 фирми, подозират я, че препира парите на...

"Последният месец за мен и близките ми премина в силно огорчение, обида и невероятен стрес. Свидетел съм на позорна несправедливост. Няма да говоря за журналистически стандарти, за търсенето на истината, за морала и отговорността да информираш хиляди.

Обрат! Вижте на кого би шута Ивайла Бакалова навръх рождения си ден СНИМКИ

Винаги съм вярвала ,че журналистиката е призвание... мисия , а не стока ...Явно манипулацията е новото нормално. Когато фактите не пасват, се заменят с измислици. Когато обвинението куца, кръгът на “заподозрени” се разширява, защото е в сила старата максима - “ако не можеш да ги убедиш, объркай ги”.

Вижте в какъв лукс живее Ивайла Бакалова СНИМКИ

Аз обаче няма как да се объркам, защото знам, че както и да търкалят името ми по известни и не толкова известни сайтове, истината е една - не заменям човешки отношения за личен комфорт. И това ще мине, и отново ще излезе истината. Само, че ще бъде не на първа, а последна страница", пише Бакалова под снимка, на която е заедно с Денков. Двамата са прегърнати и танцуват.

Ад за Ивайла Бакалова, Румен Гайтански я...

Припомняме, че Денков бе арестуван на границата след прибирането им от почивка в Италия. Според първоначалната информация Ивайла също е била задържана, но в последствие се оказа, че това не отговаря на истината./show.blitz.bg

Коментирай

Еблю

Еблю 29.09.2020 13:51

Леле направо ще я скъсам от секс ебахти мръсницата кво прави при тоя дъртак да дойде при мене ще я скъсам от ибане

бай Ставри

бай Ставри 29.09.2020 14:19

До Еблю:Да ти кажа, байчовото,има едно правило-карти при играч,путки-при ебач!Явно не си от ебачите,щом не е с теб!И още едно правило: не се бъзикай със заспала змия и стар хуй,че като станаааат!

чичко паричко

чичко паричко 30.09.2020 0:36

до бай Ставри, явно не си от най интелигентните. Какви ебачи какви змии те гонят бе, там всичко опира до пари. Сега сещаш ли се или пак ти е трудно?