Обрат! Вижте на кого би шута Ивайла Бакалова навръх рождения си ден СНИМКИ

Обрат! Вижте на кого би шута Ивайла Бакалова навръх рождения си ден СНИМКИ

Ивайла Бакалова поднесе поредната неочаквана изненада от личния си живот, а най-изненадани са последователите й в социалните мрежи, които следят всяка нейна крачка.

За 39-ия си рожден ден манекенката се завърна в родната България от Дубай, където живее от години. Там брюнетката работеше като брокер на недвижими имоти, но сега явно приоритетите й са се променили драстично.

Вижте в какъв лукс живее Ивайла Бакалова СНИМКИ

На 16-и юли Ивайла и сестра й Божидара отпразнуваха своя 39-и рожден ден с купон в елитен столичен ресторант, намиращ се до езерото Панчарево. "Обичам те, възхитителна моя близначка Дара. Ето че навършихме 39. Не мога да си представя да съм по-здрава, по-щастлива и по-обичана от сега. Голямо благодаря на всички, които направиха деня ни толкова магичен", написа Бакалова в социалната мрежа.

Ивайла Бакалова пръсна сексапил в Дубай и...

Припомняме, че Ивайла Бакалова имаше доста луксозен живот в Емирствата, където се бе изолирала от светския живот и дори рядко публикуваше актуални кадри. В личния й живот обаче, явно са се случили определящи промени, щом към днешна дата тя е в България и не изглежда да иска да се връща в Дубай, пише "Хотарена".

Въпреки че не издаваше дали и кой е новият мъж в живота й, според информациите Бакалова е поддържала интимна връзка със заможния ресторантьор Веселин Денков – Брадата, но в крайна сметка двамата са решили да се разделят заради несходства в характерите.

Ад за Ивайла Бакалова, Румен Гайтански я...

Бакалова бясно ревнувала Веско от бившата му жена и всячески се опитвала да го задържи само за себе си. Това породило остър конфликт помежду им и напрежението ескалирало. Ресторантьорът бил категоричен, че сватба няма да има и порязал мераците на Ивайла, заради която преди това той заряза съпругата си Виктория./show.blitz.bg

Коментирай

Хаахааа

Хаахааа 27.07.2020 15:23

Някои жени така и не разбират, че освен за държанки, за друго не стават.. За "некои неща" требе и акъл, не само краковдигане.

Върни се

Върни се 27.07.2020 19:04

при жена си, глyпako, докато не н късно!

алоало

алоало 28.07.2020 10:32

брокер на недвижими имоти - с консумация или без?

Дайго Умехара

Дайго Умехара 28.07.2020 10:59

"Брокер на недвижими имоти" нов евфемизъм за "компаньонка" ли е вече?

Мангофрий

Мангофрий 28.07.2020 12:59

Показвала е спалните и ги е пробвала с чаршафосаните карабинери! Холовете,куфните и детските са им ги позвали други знатни стерви!

бай Хасан

бай Хасан 28.07.2020 13:39

движима урва

САМОКОВЕЦА

САМОКОВЕЦА 29.07.2020 0:55

ДВИЖЕШЕ СЕ ДОБРЕ ЛИЧНО Я ПРОБВАХ В ДУБАЙ

Димо

Димо 29.07.2020 2:34

"Лебеда" е на Веско Брадата, така че явно не е точно така.

9 години

9 години 29.07.2020 8:49

била брокер на недвижими имоти у дубай хахахахахахах