Ивайло Захариев купи 3 диаманта на жена си, става Джеймс Бонд заради сватбата СНИМКА

Ивайло Захариев купи 3 диаманта на жена си, става Джеймс Бонд заради сватбата СНИМКА

Ивайло Захариев е лудо влюбен в новата си жена Станислава, с която съвсем скоро ще вдигнат пищна и романтична сватба. Звездата от "Пътят на честта" ще се превърне в истински Джеймс Бонд до чаровната блондинка, на която е купил цели три диаманта. 

"Цялата идея за визията ми е вдъхновена от образа на Джеймс Бонд, затова ще съм в костюм като неговия, направиха ми го в една от най-големите български модни къщи, специализирани в мъжката мода.

Булката се похвали в социалните мрежи с брачните пръстени, а актьорът издаде, че те са изработени от столичен майстор златар изцяло по техен дизайн.

Ивайло Захариев издаде кой още влиза в "Пътят на честта" СНИМКА

Бившата на Ивайло Захариев показа нов мъж

"Единствено нейната халка е с 3 диаманта, а отвътре са изписани имената и датата на сватбата ни. Тъй като много сайтове пишат, че ще е на Деня на независимостта, а то не е вярно, ще споделя първо с вас, че ще бъде в събота, 25 септември", споделя Захариев пред "Телеграф". Тържеството ще бъде на открито край София и съобразено с всички противоепидемиологични мерки, затова и гостите ще са едва около 60 човека, колкото е и допустимо заради пандемията./show.blitz.bg

Коментирай

НИКО

НИКО 23.09.2021 19:43

Глупак!

Бай Ху

Бай Ху 24.09.2021 9:58

Ебанье на булката Ивоооооо!