Ивайло Захариев и Станислава отлагат медения месец заради... СНИМКИ

Ивайло Захариев и Станислава отлагат медения месец заради... СНИМКИ

Преди седмица Ивайло Захариев и Станислава Славчева, които са двойка от две години, вдигнаха много романтична киносватба в столицата, чийто кадри предизвикаха много вълнение в социалните мрежи.

Актьорът взе своята булка с кабриолет, пременен в стилен смокинг и папийонка и двамата приковаха погледите на паветата край храм "Алексаднър Невски". След сватбата им логично би трябвало да следва меден месец, но както се оказва - той ще почака.

Ивайло Захариев купи 3 диаманта на жена си, стана Джеймс Бонд заради сватбата СНИМКИ

"Искаме да пътуваме много, но това, което се случва по границите заради пандемията, ни спира засега. Но ще го направим догодина така", сподели Захариев в ефира на Нова телевизия тази сутрин. А Станислава, която работи като специалист в голяма компютърна компания, се размечта и каза - представям си как с Ивайло сме в двуместен кабриолет и обикаляме край морето, но това ще стане след време, когато децата пораснат. 

Звезда от "Под прикритие" се жени до часове! Показа първи СНИМКИ от подготовката

Двамата първо ще посетят града на любовта - Париж, а екскурзията им е подарък от кумовете им - актьорът Ники Станоев и приятелката му Наталия Живкова. 

Известно е, че от предишните си връзки Ивайло и Станислава имат деца - той се радва на двама сина, а тя - на дъщеря. Дали мислят и за още едно общо дете обаче, само времето ще покаже, като засега двамата отвръщат с усмивка. И въпреки че отскоро са семейство, и двамата са вече в работен режим.

Бившата на Ивайло Захариев показа нов мъж

"Мислим по много съвместни проекти", загатна само актьорът и добави, че един от тях е свързан с комиксите./show.blitz.bg

 

Коментирай

Тони

Тони 04.10.2021 4:28

Женят се, развеждат се с по две, три деца, оставят ги нещастни....после какви сватби правели, а нас това изобщо не ни интересува. Защо ни занимават с подобни аморални хора??

Поп груйо

Поп груйо 04.10.2021 23:41

Ивайло дървото, тв е най бездарния български актьор, който по незнайни причини постоянно лансират