Италианец с опит за самоубийство заради Ернестина Шинова!

Италианец с опит за самоубийство заради Ернестина Шинова!

Преди години, когато била в Италия заедно с Андрей Слабаков Ернестина Шинова не можела да се отърве от ухажори – кой от кой по-напористи. Един от тях обаче, ще остане завинаги в съзнанието на актрисата.

А причината съвсем не е любовна. Оказва се, че още щом зърнал българската красавица, италианецът загубил ума и дума, но след като получил отказ от нея, един хубав ден й звъннал по телефона с думит+е, че се е нагълтал с хапчета и чака последния си миг.

Ужасена от чутото по телефона Ерна хукнала заедно с Андрей, за да спасяват влюбения й ухажор.

Ернестина Шинова се обясни в любов на синеок красавец! (СНИМКА)

„В Италия, където сме живели, един тръгна да се самоубива заради мен. Обадих се на Андрей и двамата го заведохме в болница за промивка на стомаха. Излизайки от поредния кабинет, ги чух да си говорят Андрей му казваше, че съм жена като всички други и не си заслужава заради мен да умира", спомня си случката актрисата.

И добавя, че мъжете там често й правели всевъзможни предложения, но все пак не стигали до самоубийства, след като получат отказ./show.blitz.bg

Коментирай

Фенка

Фенка 05.05.2020 13:34

Ами Ерна е много красива и сексапилна жена!

Мда

Мда 06.05.2020 14:05

Наистина е секси дори и на тази възраст аз бих я,, любил'' многократно и дъщеря и също голяма сладурана е

Читател

Читател 14.10.2020 13:32

Какво ли е отказвала, тая? Жените обикновено много рядко отказват секс, ако е предложен при подходящи за целта условия и удобства! Този ухажор, за който става дума е бил добре проучен, щом тая, е знаела къде му е бърлогата, та са отишли там да го спасяват!