Ернестина Шинова се обясни в любов на синеок красавец! (СНИМКА)

Ернестина Шинова се обясни в любов на синеок красавец! (СНИМКА)

Ернестина Шинова винаги е казвала, че Андрей Слабаков е мъжът на живота й, когото не би заменила за никой друг, колкото и да я ядосва на моменти. Оказва се обаче, че той… не е единственият мъж в сърцето й.

Актрисата ежедневно се обяснява в любов на още един много симпатичен и чаровен мъж, който обикновено буквално е на четири крака пред нея, докато я гледа с обожание. Става дума за любимото куче на Ерна - Сибир, което е порода хъски и й е подарено точно от Андрей Слабаков.

Един ден преди години той просто се прибрал у дома с един кашон от домати, в който седяло малкото тогава кученце. Купил го тайно, за да изненада любимите си хора. Разбира се, цялото семейство се влюбило от пръв поглед в четириногия красавец, но най-силна привързаност към него има и до днес Ернестина. Именно актрисата е и човекът, пред когото Сибир е досущ като бебе, нищо че вече е пораснал достатъчно.

Любопитен факт е, че хъскито на Ерна и Андрей разбира команди не само на български, но и на италиански език. „Хората много бъркат, като си мислят, че хъскитата са глупави. Това е така, защото ги възпитават като немски овчарки. Не става така. А нашият Сибир е изключително умен”, хвали красавецът на четири лапи Андрей Слабаков.

Нещо повече! Сибир на няколко пъти спасява стопаните от нагли апаши. Преди години артистичното семейство става жертва на крадци, докато всички са си у дома и спящи. Наглеците първо прескочили дворната врата, а после влезли през прозорците и в къщата. От стая на първия етаж задигнали златни бижута на Ернестина. През това време актрисата, режисьорът и дъщеря им Йоана спели дълбоко. В просъница обаче, Шинова чува как хъскито им скимти, но не обръща внимание. Чак на сутринта семейството разбрало, че го посетили неканени гости, а Сибир през цялото време се е опитвал да ги предупреди за опасността./show.blitz.bg

Коментирай

iPhoneman

iPhoneman 21.02.2019 11:53

"... симпатичен и чаровен мъж...",да наречеш така куче означава някакъв проблем,какъв точно-от психиатрията знаят...

Даки

Даки 21.02.2019 15:11

Тази порода кучета живеят на Север и ето защо кучето е наречено с това име .А за психиатър сте вие, господин iPhoneman.

iPhoneman

iPhoneman 21.02.2019 15:39

"Актрисата ежедневно се обяснява в любов на още един много симпатичен и чаровен мъж, който обикновено буквално е на четири крака пред нея, докато я гледа с обожание. Става дума за любимото куче на Ерна" Даакии,чети преди да пишеш бре!

daaa

daaa 22.02.2019 11:07

Toy problemut se znae pri kogo e , edna normalna statiq ne vidqh v tova smeshno saitche !!

Сотир

Сотир 22.02.2019 17:56

Содомията е престъпление!

резачка

резачка 31.05.2019 14:03

Ах, Ерни, пак ще ти отпоря пичоринката, само онзи тъпак да издуха към чужбина