Истина е! Ася Капчикова е родила тайно, ето го бебето СНИМКИ

Истина е! Ася Капчикова е родила тайно, ето го бебето СНИМКИ

По-рано днес писахме, че плеймейтката Ася Капчикова е родила тайно третото си дете на 19 ноември тази година. Бившата половинка на рапъра Криско отново е прибегнала до секцио, както роди и близнаците си преди година и половина. 

Младата майка реши да покаже първи снимки на новия член на семейството и да разкаже през какво е минала по време на бременността. 

Оказа се, че този път бременността е минала значително по-спокойно в сравнение с предишната, когато в утробата си носеше цели две бебета. Капчикова е категорична, че третото бебе не е станало случайно, а е предварително планирано. 

В грижите за трите деца помага гледачка, но плеймейтката твърди, че близнаците й спазват железен режим, който й дава възможност и за лично време. Ася заяви, че при първата бременност е качила 20 кг., а сега 15. "Забременях 45 кг, влезнах да раждам 60 кг, а сега съм 50", обясни Ася по повод втората си бременност. 

Капчикова продължава да пази в тайна и бащата на хлапетата, но показа букетите, с които той й се отблагодарил за появата на бебе №3./show.blitz.bg
 

Коментирай

коца маца

коца маца 07.12.2021 22:42

Бащата е Ивайло Христов собственика на ресторант Булгар

........

........ 08.12.2021 9:35

Браво, още едно българче ! Да им е живо и здраво !

марио

марио 08.12.2021 10:29

Честито помаче !