Илияна Лазарова пусна гола СНИМКА 18+ и заяви: Не ми пука от увисналата кожа, вените и изпъкналия пъп

Илияна Лазарова пусна гола СНИМКА 18+ и заяви: Не ми пука от увисналата кожа, вените и изпъкналия пъп

Актрисата Илияна Лазарова реши да разкрие своята увереност и да покаже, че не притежава комплекси по отношение на своето тяло. Тя сподели провокативна снимка, на която е заснета в бански костюм.

В поста си, Илияна написа, че не се интересува от суетата и не се притеснява от евентуалните несъвършенства на своето тяло.

Илияна Лазарова в миналото си е работила като модел, затова снимката на актрисата в бански с нейните несъвършенства беше изненадваща за нейните последователи. Тя обаче не се срамува или стеснява да покаже своето истинско "аз".

В пост, придружаващ снимката, Илияна сподели: "Белези, стрии, увиснала кожа, разширени вени, бръчки, пигментации, изхвръкнал пъп (в резултат на хернията)... Те не са причина за тревога вече! Те са символи на спомени и разказват истории. Някои от тях са дори по-интересни от роман. Всяко тяло има какво да разкаже. Особено женското."

Това сподели Илияна Лазарова, като отправи послание на всички жени, че не трябва да се колебаят да приемат себе си с всичките си достойнства и несъвършенства. Тя призова жените да се гордеят с това, което имат, и да се наслаждават на пътуването на собственото си тяло. Този пост на актрисата със сигурност илюстрира нейната самоувереност и способността й да възприема живота с пълна и непокътната свобода и радост.

Неотдавна тя гостува в подкаста "Не съм такъв човек", където отново се появи без грим и заяви, че суетата вече е на заден план и не се вълнува как ще я възприемат хората./show.blitz.bg