Ицо Хазарта загуби делото с бившата си жена

Ицо Хазарта загуби делото с бившата си жена

Тежката съдебна битка между новоизбрания депутат от "Продължаваме промяната" Ицо Хазарта и бившата му съпруга Диана Котева вече е в историята. Върховният касационен съд отсъдил преди седмица да бъдат възстановени родителските права на майката над 17-годишната Аделина.

Това е последната инстанция, решението не подлежи на обжалване и е окончателно. Диана спечели делото в Софийския градски съд още през януари тази година, но Хазарта обжалва, защото се беше зарекъл, че голямата му щерка няма да види майка си, докато не навърши 18 години, и Върховният касационен съд трябваше да се произнесе окончателно.

Ицо Хазарта спрял наркотиците след скандал с певицата Камелия ВИДЕО

Припомняме, че рапърът лиши Диана от родителските права върху момичето през 2015 и оттогава започнаха дългите съдебни битки между бившите съпрузи, които се развеждат през 2007 година, пише "Галерия".

"Правата над дъщеря ми Ади, които ми бяха грозно и престъпно отнети, са ми възстановени окончателно от ВКС. На господин депутата искам само едно да кажа: Христо, оттук до края на живота ти ще се молиш дъщеря ни да прилича на мен. Защото недай си боже някой като теб да се опита да постъпи с нея така, както ти с мен, тя ще се оправи. Бог да те благослови!“, изригна Диана срещу бившия си мъж в социалните мрежи.

Култови СНИМКИ на Ицо Хазарта шашнаха феновете му

Въпреки решението на съда обаче на майката ще й е трудно да възстанови връзката с дъщеря си, която не е виждала от седем години. Затова и тя ще се консултира с психолог как да поднови прекъснатите отношения. Заради решението на съда социалните би трябвало вече да се ангажират и да предоставят на Диана възможност да вижда детето си, защото до този момент това не се случваше, пише още изданието.

"Ицо не ми вдига телефона в дните, отредени ми за срещи от съда. Вратата не ми се отваря с мотива, че детето не иска да ме вижда. Ходила съм със съдия изпълнител, с полиция, със социалните, жалби съм подавала, но така и не успях. Допускам, че тя не иска да ме вижда, но ще направя всичко възможно да се чувства добре с мен, без да я настройвам срещу когото и да било", сподели Диана. Самата Аделина казала пред съда, че има желание да общува с майка си, ако тя зачита нейното мнение. Момичето е по-близко с татко си, който се грижи за него от 12-годишна./show.blitz.bg

Коментирай

uujjlk

uujjlk 02.12.2021 11:20

ненормална история с "депутат"!

Bobby1

Bobby1 02.12.2021 11:33

И тоя наркоман ще бъде народен представител.Егати държавата г-н Пилот

дядо стефчо

дядо стефчо 02.12.2021 14:12

Не всички жени стават за майки. Някои стават и за бащи.

йхгхгй

йхгхгй 02.12.2021 17:01

Ще остави тревата и коката, за да отиде при макя си?

Ррр

Ррр 02.12.2021 23:20

Този наркоман ,който гледа все лошо ще става депутат?Пази боже България и нас!

Будала

Будала 03.12.2021 7:29

Никакъв мъж не е, щом цели лишаване на дете от майка му. Явно има за какво да отмъщава на собствената си майка.

Георги Димов

Георги Димов 03.12.2021 14:13

Исках да си кажа мнението за този мъж, но спирам.... Вече всичко е казано от шест човека преди мен.

Майка

Майка 04.12.2021 0:16

И този екземляр ще кове закони?! Божеее до къде я докараха?? Той гледа като бик у..