Ицо Хазарта спрял наркотиците след скандал с певицата Камелия  ВИДЕО

Ицо Хазарта спрял наркотиците след скандал с певицата Камелия ВИДЕО

Политикът и първенец в 25-и МИР - София Ицо Хазарта чистосърдечно си призна, че допреди няколко години е бил в плен на алкохолна зависимост.

"Който ви казва, че алкохолизмът е въпрос на характер, ви лъже жестоко. Това е тежка и потенциално смъртоносна болест", твърди Христо Петров, както е истинското име на рапъра. В подкаста на Тото от "Скандау" Ицо разкри неподозирани тайни от миналото си.

До 2012 година той е бил в плен на зависимости както към пиячката, така и към леките наркотици. В следващата година обаче се е изчистил напълно, като дори е отказал цигарите и сега е образцов татко на 3 деца. Шокиращо е коя личност стои в дъното на личностната трансформация на Хазарта - ослепителната фолкдива Камелия, припомня "Хотнюз". 

Случката е от участието на Христо във "ВИП Брадър" преди 9 години, когато той и Кака Ками заформиха безобразен скандал в ефир, завършил с грозни попържни и от двете страни. "Пи*ка ти лелина", обръща се Ицо към блондинката, която пък в отговор го нарича "педераст с малка пишка". "Бяй изпил кило уиски и не си спомнях случая.

После, щом излязох от Къщата, го гледах няколко пъти - най-жалкият и унизителен момент в живота ми", изповядва се Хазарта. - "Веднага се обадих да се извиня на жената и реших, че съм стигнал дъното. От този момент не съм слагал капка алкохол в устата си!"/show.blitz.bg