logo

И Атанас Месечков стана баща... за втори път! СНИМКА

И Атанас Месечков стана баща... за втори път! СНИМКА

През последните няколко дни ставаме свидетели на истинска бейби вълна. Онзи ден Криско стана баща, на следващия ден същото се случи и на Тото, а сега в тази компания попада и Атанас Месечков

Известният хореограф и танцьор обаче, има преднина и то каква - вече е изпитвал веднъж тази неописуема емоция, а сега си подарява още една доза от нея. По-точно благодарен е за нея на любимата си съпруга Кремена.

Изненада! Райна се хвърли в обятията на Атанас Месечков! СНИМКИ

"Благодаря ти Kremena Mesechkova, че ме дари с наследник точно на тази годишнина от сватбата ни. Пожелавам на себе си и семейството ни да бъдем все така сплотени и обичащи се", написа Атанас Месечков в социалната мрежа. И добави:

"Благодаря на целия екип от "1-ва акушеро гинекологична болница Света София". Благодарим на др. Константин Петров и др. Ралица Христова за това, че бяха неотлъчно до нас през целите 9 месеца. Нямам думи с които да продължа този пост...... станах татко за втори път". 

Припомняме, че Наско и Кремена на открита церемония в Ботаническата градина в Балчик през 2016-та. Те има и момиченце - същинска малка принцеса на име Айлин./show.blitz.bg

 

Коментирай