Изненада! Райна се хвърли в обятията на Атанас Месечков! СНИМКИ

Изненада! Райна се хвърли в обятията на Атанас Месечков! СНИМКИ

Драматичните обрати в личния живот определено не са повлияли на професионалния устрем на Райна, поне съдейки по активността й напоследък.

Пилето поп фолка у нас предпочита да работи, отколкото да изпада в депресия у дома. И очевидно много добре й се получава. Нещо повече - изкусителната брюнетка явно вече е забравила доскорошната си любов в лицето на ММА боеца Валери Тюлеков, и смело се хвърли в обятията на Атанас Месечков.

Райна с тежко предупреждение към бившия си Валери Тюлеков! ВИДЕО

Причина за опасната близост на двамата обаче, не е любовна връзка, а таен проект, в основата на който са страсти и огнени танци, в които както добре знаем звездата на "Пайнер" няма равна.

Голяма драма в живота на Райна!

"С нетърпение очаквам да ви представя едно вълнуващо пътуване на мен и Райна през емоцията на #Flamenco #Tango & #PasoDoble #comingsoon…", написа танцьорът и допълнително погъделичка любопитството на последователите си в социалните мрежи.

Райна, разбира се, също му помогна за този ефект с емоционално признание:

Скандално! Райна и гаджето й се разделиха с полиция!

"Благодаря на Атанас Месечков, че избра мен, за да представим красотата на латино-танците. Той е изключителен професионалист, работили сме заедно и преди, а сега мисля, че си паснахме като темперамент още повече. Щастлива съм, че с видеото, което заснехме, ще подкрепя и хуманната идея на Фондация "Атанас Месечков".

"Танците са много огнени и горещи като самата мен... Мисля, че добре се справихме и зрителите ще се насладят на темперамента, който се постарахме да им предадем", добави още с нескрито вълнение певицата./show.blitz.bg

 

Коментирай