Горещо! Мис България се оплака, че Зуека не я оставял на мира от свалки

Горещо! Мис България се оплака, че Зуека не я оставял на мира от свалки

Скандалната Мис България Радинела Чушева, която е и сред последните адреналинки от "Господари на ефира", хвърли голяма бомба в ефир. Оказа се, че наред с похотливия Рачков, неговият колега Зуека не пада по-долу по отношение на жените. 

Родната миска, която породи противоречиви коментари за външността си и доколко е редно да представя страната ни на такъв конкурс за красота, се оказа идеално по вкуса на емигриралия Васил Василев - Зуека. 

Това стана ясно от последния епизод на "забраненото шоу на Рачков", който беше посветен на предавания от миналото, които не са на екран в момента. Съвсем естествено, акцентът падна върху "Господари на ефир". В студиото връхлетяха всички адреналинки, а Рачков направи анкета сред тях, за да разбере той или Рачков ги е свалял повече. 

Момичетата единодушно определиха Димитър Рачков за сваляч номер едно, но изглежда Радинела Чушева е имала друг обожател. "Зуека не ме оставяше на мира", изригна миската. Още една адреналинка потвърди нейните думи, но всички останали не скриха похотливите мераци на Рачков към тях, а той видимо се притесни на сцената в собственото си шоу./show.blitz.bg

Коментирай

Правец

Правец 01.12.2021 19:31

Тая и е грозна и душата. Яхти кучето мръсно

Правец

Правец 01.12.2021 19:34

И кой и как решава че това недоразумение е наии красива в България. Горко ни. Трябва да променим нещата. Очевадно е.

Грозен продуцент

Грозен продуцент 22.03.2022 11:31

Тъй ,като 99 процента от ,,шефове, ,,продуценти,, ,,режисьори,, са изключително гнусни и няма коя да им обърне внимание, насилват и досаждат на подчинените си ,за съжаление ,жалка картинка!