Горещо! Ники Илиев подмокри фенките си с голо тяло СНИМКА 18+

Горещо! Ники Илиев подмокри фенките си с голо тяло СНИМКА 18+

Напоследък външният вид на Ники Илиев е обект на критика. Някогашният секссимвол позанемари визията си, което не се отрази добре и на кариерата му. 

Истината се оказа съвсем друга и плъзналите фотоси на Ники са го сварили в кофти момент, но той показа как изглежда всъщност и определено срази всички с коремната преса, която извади на показ. 

Илиев пусна снимка в социалните мрежи, на която е с разкопчана розова риза и прави препратки към времето, когато всички го сочеха за най-желаният мъж и го сравняваха с Кен. 

39-годишният актьор показа, че изглежда повече от добре. Той тренира бокс и през свободното си време е отдаден изцяло на спорта. Разбил се стегнато и изчистено тяло, без да се натрапва с мускули. "Ето това е силен и трениран мъж, а не анаболните мъжлета във фитнеси, чиито мускули са изкуствено надути и не могат да вдигнат една туба с вода", пишат в мрежата. 

 

В момента Ники се е позиционирал близо до Пловдив. Наел е голяма къща в покрайнините на града, където снима в момента филма "Завръщане 2". Актьорът все повече се привързвал към Града под тепетата, че обмислял да се изнесе за постоянно там. Най-много му харесва това, че хората не са обременени като софиянците и подхождат с уважение към него. 

Компания на Ники в селската къща му прави кучето, без което Ники не прави и крачка. Пловдивчани често го засичат на разходка с черния красавец, към когото Ники е силно привързан./show.blitz.bg