Горещо! Мастър шеф Силвена Роу иска да схруска Цитиридис! СНИМКИ

Горещо! Мастър шеф Силвена Роу иска да схруска Цитиридис! СНИМКИ

Силвена Роу нагорещи страстите пред малкия екран до червено с това, което направи в "Шоуто на Николаос Цитиридис" по bTV. Топ кулинарката и жури в "Мастър шеф" демонстрира нестихващ сексуален апетит на лъвица, който побърка водещия.

Атрактивната блондинка, която готви за световни знаменитости като Клаудия Шифър, Тина Търнър и Шер и омайва с таланта си в кухнята най-богатите арабски шейхове, очевидно е гладна за нови преживявания, щом така видимо наточи зъби за водещия Николаос Цитиридис.

Потрес! Новият водещ Цитиридис си търси гадже! СНИМКА

"Ти си една от любимите ми супер храни! Ще те схрускам като солетка!", облиза се Силвена във вечерното шоу, където беше специален гост. Вероятно защото не яде месо, тя сравни Николаос с хрупкава пръчица, вместо с младо агнешко.

Николаос Цитиридис: Мога да превзема целия свят! ВИДЕО

Облечена в блестящо сако с животински принт и впит в бедрата й клин, Силвена, на която шоуто й е в кръвта, препоръча на водещия да раздвижи хормоните си с афродизиак. Според нея половият атлет в Николаос щял да се събуди, след като консумира сух пенис от тигър или, в краен случай, стрити рога от носорог. Цитиридис обаче отхвърли предложението й, защото скоро не бил виждал тези храни на Женския пазар.

Без да обръща внимание на неговата съпротива обаче, Силвена обеща лично да му намери гадже. Преди края на вечерното шоу тя успя да извади и формулата на еякулацията.

Култови изпълнения на Николаос Цитиридис взривиха мрежата ВИДЕО

Според топ кулинарката, честотата й се изчислявала по следния начин: от възрастта на мъжа се вади числото седем, а всичко се дели на четири. Крайният резултат показва на колко дни мъжът трябва да свършва, за да бъде в добра форма и да разпределя правилно енергията си.

Палавата Роу отбелеляза, че според нея Бойко Борисов е в страхотна форма, за разлика, например, от британския премиер Борис Джонсън. "Имам интерес към него", намигна тя към камерите в студиото на вечерното шоу./show.blitz.bg

Коментирай

Азис

Азис 02.02.2020 9:35

Цитирирдис е страхотен,харизматичен и много СЛАДЪК!!!

Фен

Фен 02.02.2020 9:38

Стига с чалгата и алкохолизираните старчета! Срам и гнусотия от северозападни пияници!Свежо и усмихнато е новото шоу! Браво Нико!

Вова

Вова 02.02.2020 14:09

Що е майна,все е л..на!

Любопитко

Любопитко 02.02.2020 17:47

Преди да го схруска няма ли да му удари едно „мило“ ?