logo

Горещо! Катя от "Ритон" развя огромния си бюст на плажа и се качи на... СНИМКИ 18+

Горещо! Катя от "Ритон" развя огромния си бюст на плажа и се качи на... СНИМКИ 18+

Катя и Здравко от дует "Ритон" се отдадоха на заслужена морска почивка с много приятели, сред които са Драгомир Драганов и гримьорът Мис Бони. 

Катя реши да направи почитателите си съпричастни с летните приключения на групата и младежките им занимания не останаха незабелязани от тях. Всичко това остана на заден план, когато Катя развя най-големия естествен бюст в родния шоубизнес и всички мъжки погледи не успяха дълго време да се отлепят от пазвата й. 

Катя и Здраво се повозиха полуголи на АТВ по горещия пясък, а най-умел шофьор се оказа именно едрогърдата певица. А плътно до тях е и техният космат приятел - кученцето им, което наскоро бе отвлечено и докара полуинфарктно състояние на собствениците. 

Явно певицата трудно намира бански, който да помести огромните й ритонки, след като две години не го сменя и на плажа се появява все с него. А гърдите на Катя са успели да шокират дори Здравко, когато ги е видял за първи път. 

"Не мога да забравя невероятните й гърди, които се полюшнаха грациозно, когато си свали сутиена! Това е най-еротичната гледка в живота ми – само за този миг си струва да си живял! Зачервих се, имах чувството, че ще получа инфаркт“, призна преди време Здравко./show.blitz.bg