Голямата Валя Балканска отстъпи "Излел е Дельо хайдутин” на Петя Буюклиева ВИДЕО

Голямата Валя Балканска отстъпи "Излел е Дельо хайдутин” на Петя Буюклиева ВИДЕО

Петя Буюклиева получи огромно признание от голямата Валя Балканска, която й отстъпи емблематичната си песен "Излел е Дельо хайдутин", летяла в Космоса и прославила страната ни по света. Именно тази песен е и една от многото неочаквани изненади, които Петя Буюклиева е подготвила за големия си юбилеен концерт след броени дни - на 23 юни в зала 1 на НДК.

Емоционалната новина за песента на Валя Балканска гласовитата ни певица сподели наскоро пред Гала в "На кафе", но това огромно признание за нея е факт от месеци насам, защото концерта й "С мен бъди" бе отлаган вече два пъти досега заради пандемията от коронавирус.

Петя Буюклиева за сватбата на сина си: Още сънувам, бях в приказка! СНИМКИ

Припомняме, че при участието си в "Като две капки вода", в едно от изданията Петя влезе именно в обувките на голямата Валя Балканска, изпя "Излел е Дельо хайдутин" и успя да изправи на крака колежката си, която бе в публиката. А след няколко дни на сцената до Петя Буюклиева ще бъдат гайдарят на Валя Балканска - Петър и двамата му синове.

Петя Буюклиева издаде голяма изненада за "Капките" тази вечер СНИМКА

На 23 юни Петя е подготвила нещо незабравимо за своите фенове, а само ден по-късно - на 24-ти, тя празнува и своя рожден ден. Публиката ще може да се наслади на емблематични нейни хитове, както и на дуета й с Мария Илиева. А заедно с Михаела Маринова ще направят съвсем нов прочит на емблематичния хит "Жена на всички времена".

Пред жадните за моята музика зрители ще излязат и Deep Zone Project, Тони Георгиев, EVA, балет Funky Monkeys. За празника, който ще подаря на почитателите си, от Цюрих ще пристигне най-големият български тенор Бойко Цветанов. С него ще изпълним песен на сина ми”, сподели Жената глас пред „Уикенд”. И допълни, че бижутата и дрехите й за концерта са специална изработка, а 5 човека ще обслужват визията й в гримьорната./show.blitz.bg

Коментирай

kravar

kravar 21.06.2022 7:38

Q NE SE IZLAGAITE TAQ BOKLUK4IEVA NEZNAE KADE SE NAMIRA !

олелее

олелее 21.06.2022 9:16

ккаква звезда е тая врещяща като коза шматка бе! Минете през южния парк, ще я срещнете да се разхожда с мъжа си, мяза на клошарка отблизо.

Кирчо

Кирчо 21.06.2022 23:21

Само да не умре на сцената от старост...