Голяма драма в семейството на Орлин Павлов, наложи се да.... ВИДЕО

Голяма драма в семейството на Орлин Павлов, наложи се да.... ВИДЕО

На 22 януари дъщеричката на Орлин Павлов навърши четири годинки, но празненството беше отложено за след две седмици, заради непредвидена и доста неприятна ситуация. 

Малката Елизабет и нейните родители били силно разочаровани от случилото се и че няма да могат да празнуват в деня на нейното раждане, да се отчетат на тази паметна дата.

Оказа се, че варицелата е застигнала и дъщерята на Орлин и то навръх нейния рожден ден. Заради това отложили цялото парти и изчакали да мине карантинният период. 

 

"Шарката е в своя вихър, варицелата е навсякъде и се наложи да отложим празненството по случай рождения ден на Елизабет. В началото бяхме малко разочаровани, защото избиха няколко пъпчици. Трябваше да изчакаме да мине карантината и тогава да отпразнуваме четвъртия й рожден ден. Тя беше много щастлива, празнува с много приятели. Беше с много хубава рокля", сподели Орлин в новата рубрика на Елизабет Методиева в "На кафе". 

Орлин не скри, че малката става все по-суетна и сутрин сама избира с какво да се облече. Но с приказната рокля за рождения й ден са успели да я изненадат и тя се влюбила в нея от пръв поглед. "Няма как, все пак е нашата принцеса", усмихва се гордият татко. 

На 11 и 12 февруари му предстоят два любовни концерта в Музикален държавен театър в София. "Това са специални спектакли, които се казват "Love story" - ще празнуваме любовта и виното", отсича той./show.blitz.bg

Коментирай

Дара

Дара 07.02.2023 11:47

Ти Орлине си станал един лигльо. Взе се много насериозно.....а толкова те харесваха хората...

абе,

абе, 07.02.2023 12:11

вЕрно гОлЕма драма....

Анонимен

Анонимен 07.02.2023 21:44

И само тоя има жена и дете, че даже и рожден ден му празнуват Комплексари..

Анонимен

Анонимен 07.02.2023 21:44

И само тоя има жена и дете, че даже и рожден ден му празнуват Комплексари..

Мара лудата

Мара лудата 08.02.2023 0:14

Дара,много сте права

Господин Никой

Господин Никой 09.02.2023 6:29

На хората им писна от инфантилщини!