Гергана Стоянова се отърка в д-р Енчев и д-р Ненков СНИМКИ

Гергана Стоянова се отърка в д-р Енчев и д-р Ненков СНИМКИ

Актрисата Гергана Стоява сподели, че наскоро се е засякла с двама доказнаи доктори, от които е поискала съвет за външния си вид. Не случайно се е допитала до единия за начина, по който изглежда, защото той е палстичен хирург. 

Звездата от "Откраднат живот" се допитала за съвет до д-р Ангел Енчев, но пък иненадващ коментар й дал д-р Мирослав Ненков. 

"Д-р Енчев каза, че всичко ми е наред! Но според д-р Ненков имам нужда поне от една анестезия. Бургаска", пише Стоянова под снимките си с лекарите. Малко преди и нейната колежка Диана Димитрова се похвали със снимка с д-р Енчев и че за първи път я пипа. 

Гергана Стоянова пострада лошо при инцидент с... СНИМКА

 

Не случайно е разговаряла на медицинска тематика с д-р Ненков, който по професия е анестезиолог. Актрисата играе като такава в хитовия докторски сериал, чийто финал е тази седмица. От единият потърсила коментар за това как се справя с ролята, а от другият наистина искала да разбере дали има вариант да си направи някоя корекция. 

Нейни приятели в социалните мрежи я съветват да не ходи при д-р Енчев, тъй като изглежда страхотно и няма нужда от никакви пластични интервенции./show.blitz.bg

Коментирай