Гергана Стоянова разкри как са я взели в "Българе"

Гергана Стоянова разкри как са я взели в "Българе"

Гергана Стоянова вече ще говори „По иначе” от ефира на новоизгряващата телевизия „Българе”, защото сутрешното й предаване там е вече факт. И освен в „Откраднат живот”, където героинята й започва да се влюбва лудо в женения доц. Захариев, ще я гледаме и в ролята на тв водещ, каквато беше допреди няколко години.

В „Българе” Гергана Стоянова попада още преди 15 години, когато става пиар на формацията. Затова и не се е явявала на кастинг за предаването, както обикновено се процедира.

„Аз работя с тях, защото вярвам в тяхната кауза. Тук става въпрос за хора, които се обичат помежду си и се опитват да направят положителна телевизия. В която ние ще съобщаваме всички новини, но от положителната гледна точка”, споделя Стоянова, за която годината определено тръгва много ударно – с цели два успешни проекта.

Ето как взимат Гергана Стоянова в "Откраднат живот"!

Трудностите я вдъхновяват, затова и не се колебае да приема повече ангажименти. Онова, което споделя още е, че за да се справи с всичко, й е нужна желязна кондиция – затова всеки неин ден започва с тренировка в 7 ч. „Никога не кроя планове и си мисля, че когато си готов за нещо, то се случва. Старая се да правя по най-добрия начин това, което правя в момента и то ми помага да минавам със стъпало или две нагоре, зависи от темпото, с което работя. И ме вдъхновява”./show.blitz.bg

Коментирай

иван

иван 02.04.2019 14:45

Ботоксова бездарница.

мив

мив 02.04.2019 16:16

взела им е страха като се е показала