Гергана Малкоданска се показа без капка грим СНИМКИ

Гергана Малкоданска се показа без капка грим СНИМКИ

Гергана Малкоданска се пусна без капка грим по нареждане на нейната колежка и приятелка Никол Станкулова. Синоптичката отправи предизвикателство към колежката си да се покаже без грим. 

Станкулова реши да въстане срещу интернет измама и подправените снимки. Тя първа се показа без грим и реши да причини това нмеудобство на своята колежка Гери Малкоданска. Тя на драго сърце се включи и сподели няколко кадъра, на които позира без макиаж, но с неподправената си ухилена физиономия. 

Вижте какво събра Гери Малкоданска и Никол Станкулова СНИМКА

Гери Малкоданска разкри най-трудните моменти в живота си СНИМКИ

"Всъщност редовно качвам снимки без грим. Редовно ходя без грим. Понякога ми правят комплименти, понякога ме питат дали не съм болна и дали съм добре.  Е, разликата тази вечер е, че ви показвам една снимка, на която съм без грим и не съм добре. Първата от поредицата, когато г-н Лео все още е в корема ми. Ще ме познаете по абоката. И въпреки това ще ме познаете по нахилената физиономия. That’s me!  На следващите снимки дори и да не изглеждам добре, съм добре. Да знаете. Красотата зависи от “огледалото”, в което се гледаш. Пожелавам ви да се оглеждате в очи, които ви обичат и да сте добре. С или без грим, наистина няма никакво значение", споделя Гери по повод предизвикателството на Станкулова. 

Тя пък от своя страна предизвика Андреа, която е част от коментарното студио на Гала, а преди няколко години са работили заедно в друга телевизия и предаване./ show.blitz.bg

 

Коментирай

наблюдател

наблюдател 29.01.2020 12:20

Ега си грозотията. Ще си плаша децата с тази баба Яга.

Сашо

Сашо 29.01.2020 20:21

Много е зле , за хубава и дума не може да става .

Язе

Язе 29.01.2020 21:41

Ти па си много убав

Гунчо

Гунчо 30.01.2020 17:15

Айде, бегайте да лъскате !

Веси

Веси 30.01.2020 17:20

Много е лъчезарна, хубава е - не отричайте !

Марио

Марио 31.01.2020 0:32

Хубава, грозна има кой да я гледа.