Георги Блажев призна за жестоко унижение на летището

Георги Блажев призна за жестоко унижение на летището

Писателят Георги Блажев, който е част от панелистите в "На кафе", сподели доста пикантни истории от любовния си живот, които нямаше как да не предизвикат внимание и в социалните мрежи. 

Преди да срещне настоящата си приятелка, панелистът на Гала дълго време бил сам. Все нямал късмет да попадне на правилната жена и все стигал до раздели, независимо колко се стараел всичко да върви по мед и масло. На едно от гаджетата си дори подарил почивка в Марсилия, но това, което се случило точно преди полета на летището, едва ли ще го забрави някога.

Георги Блажев заби разведена колежка от "На кафе" СНИМКА

Малко преди да излетят за Франция, приятелката на Блажев го зарязала и за разлика от днес, когато разказва за това с усмивка, тогава изобщо не му било до смях.

Андреа Банда и Блажев скарани! Инфлуенсърката отрязала сексуалните му желания

Въпреки несгодите в миналото, днес Блажев е щастлив и спокоен с приятелката си - актрисата Ива Папазова, която е ученичка на Стефан Данаилов. Първо ги събрали професионалните ангажименти, а след това дошла и любовта. "Бяхме само колеги, чак след време се погледнахме с други очи", коментирал е панелистът на Гала.

 

Коментирай

Гошо

Гошо 27.12.2022 16:49

Съблякли са го гол и са му провери всички дупки, да не пренася забранени субстанции.

Стоянов

Стоянов 27.12.2022 20:45

Унижение е всеки ден да се показваш на екран, крайно не грамотен крайно не интересен крайно интелектуално инвалидизиран.

Стоянов

Стоянов 27.12.2022 20:47

Незнам що за хора държат човек като теб пред ефир който с тъпотията си и невзрачния болнав вид пръска умрели мозъчни клетки около себе си.

Новата посланичка на Украина

Новата посланичка на Украина 27.12.2022 20:48

Блажефф, аз ша ти помогна...

НЯКОЙ

НЯКОЙ 28.12.2022 0:53

ТОЯ Е ПЕДЕРУНГЕЛ