Андреа Банда и Блажев скарани! Инфлуенсърката отрязала сексуалните му желания

Андреа Банда и Блажев скарани! Инфлуенсърката отрязала сексуалните му желания

Любовна драма се вихри между писателят и панелист от предаването „На кафе” – Георги Блажев, и колежката му Андреа Банда Банда. 

Те неведнъж са демонстирали в ефир, че имат симпатии един към друг, но явно при усмихнатата брюнетка са били по-скоро приятелски, докато той здраво хлътнал по нея.

Инфлуенсърката обаче е обвързана и не си търси ново гадже. За да секне мераците на автора, наложило се да го отреже по-остро и сега отношенията им са обтегнати, издават запознати.

Фактът, че между Банда и Блажев има искри, не остана незабелязан и от зрителите на сутрешното шоу „На кафе”. Тя често влизаше в тона му и отвръщаше на закачките му, та писателят си въобразил, че наистина го харесва като мъж. Хора от обкръжението на Андреа обаче твърдят, че тя никога не си е падала по него.

Ценяла го и му се възхищавала, но само като приятел и колега. В действителност чаровната инфлуенсърка от доста време е сериозно обвързана с друг – приятелят й се казва Иван, малко по-голям от нея е и се занимава с финанси. Банда рядко говори за личния си живот, но от малкото, което е споделяла, става ясно, че е щастлива с настоящия си партньор.

От друга страна, Блажев неотдавна се разведе и сега отново е в търсене на подходящата за него жена. Двамата с Андреа се знаят от години – навремето са работили като редактори в „Бездомното шоу на Башар Рахал” по Би Ти Ви. Тогава авторът все още бил женен и не се стигнало до ухажване. Сега обаче набрал смелост и самочувствие да сваля брюнетката, за която се знае, че е от заможно семейство.

„Гледах някакъв лайф в мрежата, в който той упорито я канеше на вечеря, но тя му каза, че няма да стане, тъй като си  има сериозен приятел от години”, разказват свидетели на флирта. Андреа пък пусна следния коментар в инстаграм, който малко по-късно изтри: „Събирах куража да се видя с един близък приятел (разбирахме се само с мисъл, без думи, беше ми нещо като ментор в работата, много специална личност), за да му кажа, че ме мъчи нещо в отношението му към мен. Казах му го... След това спря да ми бъде приятел – без много обяснения, просто изчезна”.

По всичко личи, че Банда говори именно за Блажев. Запознати твърдят, че в един момент напъните на писателя започнали да я притесняват, а и официалният й приятел проявявал ревност. Затова брюнетката решила да бъде откровена с Георги, ала той се обидил и оттогава се стараел да я избягва, пише Уикенд.

Докато Блажев продължава всеки ден да се изявява в ефира на Нова тв, Андреа внезапно изчезна от публичното пространство. Впоследствие се оказа, че тя се е присъединила към 10-дневната лечебна програма „План да бъда” на кръстницата си Биляна Савова./show.blitz.bg

 

Коментирай

nova

nova 24.10.2021 18:10

Тази Банда очевидно има някакви умствени увреждания.

strina mara

strina mara 24.10.2021 18:23

Taa pak koa e Andrea banda? Poredna razporetina!

Сийка

Сийка 24.10.2021 23:00

Баси колко е изпаднал този човек, за да си поиска от Б.Банда ....

ко рече?

ко рече? 25.10.2021 1:06

ква банда , ква панда, туй мноо грозно бие ! Може да е от болестта - инфлуенсър имала, горката , ма и тоз момък мяза на путьовина много , да са зима у руце че да не стане мома !

FireBG

FireBG 08.11.2021 8:04

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/