Гала стартира новия сезон на "На кафе"! Има ли уволнени панелисти и в какъв състав ще се завърнат?!

Гала стартира новия сезон на "На кафе"! Има ли уволнени панелисти и в какъв състав ще се завърнат?!

На 4 сепрември стартира новия сезон на предаването "На кафе" и зрителите се вълнуват дали ще има смяна на екипа. Вече се заговори, че голяма част от панелистите ще бъдат сменени. Кристина Патрашкова, Юлиан Константинов и Ромина Тасевска са аут от продукцията, гласи последната клюка. 

Продуцентите са решили да запазят присъствието единствено на Дарин Ангелов и Георги Блажев, а към тях да се присъединят съвсем нови лица.

Наш репортер потърси информация от кухнята и научи, че последните писания по медиите не отговарят на истината. В понеделник на екран се завръща целия екип от панелисти. "Никой не е махнат, всички започваме новия сезон заедно, но с много нови идеи", издадоха пред БЛИЦ от продукцията. 

От официалното съобщение става ясно, че непостоянните водещи си остават същите: Китодар Тодоров, Милица Гладнишка, Теньо Гогов, Здрава Каменова, Гергана Змийчарова, Михаил Кунчев, Вихра Петрова, Елизабет Методиева и Александър Костадинов, които били подготвили нова порция любопитни истории, полезни съвети и забавление. /show.blitz.bg

 

Коментирай

Капитана

Капитана 03.09.2023 23:17

Уникално тъпо предаване, махайте ги всичките начело с баба Гала!

Тити без пипи

Тити без пипи 04.09.2023 0:51

По принцип всички са противни, но най-противна е Патрашкова и когато и да я махнат, все ще е късно.

Фънки

Фънки 04.09.2023 6:12

махнете и този недоблизания Дарин

Капиш

Капиш 04.09.2023 7:39

Дъртото кюмбе Патрашкова през целия си живот не е работила нищо, освен клюки и интриги, майстор по лизане на правилния гъз, вижте и биографията къде е работила преди 1989г и с кого, дърта пастърма грозна!

Манчев

Манчев 04.09.2023 11:47

най-готини са готвачите,,

дядо Пене

дядо Пене 11.09.2023 11:16

Клитор Тодоров, Мекица Гладната, Тенията Гогов, Здрава Каменярка, Гергина Змийова, Мияил Кратунчев, Вихра Петрова, Ебанет и др.Все световно неизвестни