Гала се появи на екран с махмурлук, ето къде и с кого е вилняла цяла нощ СНИМКИ

Гала се появи на екран с махмурлук, ето къде и с кого е вилняла цяла нощ СНИМКИ

Водещата на будоарното шоу „На Кафе“ се оплака, че не е спала защото идва на ефир директно от рождения ден на Димитър Рачков, който на всичкото отгоре е бил извън града.

Оказа се, че Гала е тръгнала в ранни зори от частното парти на Митко. Тя поздрави купонджиите, които продължавали да се забавляват и към обедните часове докато тя трябва да коментира погребението на кралицата.

 

Въпреки че на няколко пъти се оплака, че недоспала и изморена, Гала стоически изкара 150 те минути на предаването си, пише lifeonline.bg. 

Иначе юбилея на Димитър Рачков по повод 50 години в неделната вечер събра звезди и приятели от най-близкото обкръжение на комика.

Сред гостите му освен Гала със Стефан бяха още Рафи, който изненадващо се оказа режисьор на новото предаване "С Рачков всичко е възможно", Геро със съпругата си.

Сред специалните гости бе и тъщата на Рачков, която не отстъпва по красота на своята дъщеря Анита

Празненството уважиха още Марта Вачкова, Владо Пенев, Виктор Калев. Сред поканените не се забелязва Васил Василев-Зуека, който явно е предпочел да остане в Испания, където вече живее постоянно.

Десетки известни личности цял ден вчера честитяха празника на комика, сред които Златка Райкова и Софи Маринова./show.blitz.bg

 

Коментирай

Цура

Цура 21.09.2022 23:26

Галке, дръж се естествено.

КРИВОДОЛСКИ БИК

КРИВОДОЛСКИ БИК 21.09.2022 23:51

И ДА СЕ Е НАСПЛА И ДА НЕ Е ВСЕ ЕДИН И СЪЩИ КРОКОДИЛ Е!

акъл пасаръ

акъл пасаръ 22.09.2022 0:23

Гледах един път , .. боза ми се стори предаването, ..някак синтетично и на моменти лигаво,..може и да има попадения. Предполагам е за хора до строго определено IQ,..нагоре става непонятно