Гала се показа пак гола в горещо ВИДЕО 18+

Гала се показа пак гола в горещо ВИДЕО 18+

Не минава уикенд, без Гала да се похвали с новата си къща на брега на язовир „Искър“, в която се нанесоха с любимия й Стефан преди броени седмици.

Водещата на „На кафе“ ще празнува 55-ия си рожден ден на 13 февруари и със сигурност ще покани най-близките си, сред които щерката и Джуджи, в дома с прекрасната гледка.

Освен с няколко спални, обширен хол, модерна кухня със специален винен шкаф и френски прозорци, вилата има собствено джакузи на двора. В него телевизионерката си почива в неделя и не се притеснява да се покаже по бански дори по телевизията, пише "Хотнюз". 

 

Елегантната плевенчанка не за първи път събира смелост да се разсъблече, без да се притеснява от натрупването на годинките. Тя винаги е твърдяла, че дължи младостта си на ген, добра козметика и внимание към храната. Откакто се нанесоха във вилата край язовира, Стефан набляга на рибата и готви неуморно за прекрасната си жена. През 2019 г. водещата бе на Малдивите и лично Стефан показа стегнатия бюст на тогава 52-годишнината телевизионна водеща.

В края на 2007 г. блондинката се снима гола до кръста за мъжкото списание „Плейбой“. На очи се набива фактът, че гърдите, които Гала показа от плажа на Малдивите, изглеждат по-големи в сравнение с онези, които демонстрира на еротичните кадри за списанието. На малдивските снимки на Гала се вижда и стегнатото й дупе, но и то вече е показвано пред широка публика. Феновете на предаването „На кафе“ имаха възможност да го видят през зимата на 2018 година. Тогава Гала сподели клипче, пак заснето от мъжа й Стефан, в което изскача от сауната на двора, съблича халата си и ляга по корем в снега.

„Ще го направя, защото е страхотно каляване!“, заявява Гала, обърнала гол гръб на оператора Стефан. „Леко ти се видя, мисля, че дупето!“, признава той, но водещата неглижира информацията. Това лято тя не отиде на почивка, защото отново се подмлади с няколко интервенции в лицето и бюста./show.blitz.bg