Гала отряза любовните мераци на Георги Блажев към... СНИМКИ

Гала отряза любовните мераци на Георги Блажев към... СНИМКИ

Георги Блажев хлътнал здраво по колежка от "На кафе", където се изявява от началото на новия сезон, като част от панелистите. Мераците на писателя обаче, бързо бяха попарени от Гала.

Тв водещата с две изречения изпари ентусиазма на колегата си в ефир и въпреки че го направи с усмивка, на него видимо не му става много драго.

Георги Блажев накара жените да изпаднат в екстаз с тези признания СНИМКИ

В студиото на Гала стана страшно! Водещ налита да опипва жените

Разбира се, сред последователите на Блажев в социалните мрежи веднага тръгнаха предположения коя може да е въпросната дама. Ясно е, че това няма как да са нито Никол Станкулова, нито Гери Малкоданска, които в момента карат втора бременност и са в отпуск, не е и новата панелистка Ромина Тасевска. Остава Андреа Банда Банда, около която гравитират най-вече слуховете. И има защо! 

Да припомним, че още в края на миналата година двамата имаха доста симпатични закачки в ефир, които нямаше как да не направят впечатление на зрителите, а вероятно и на екипа на "На кафе". Дали след това Блажев е спрял погледа си в друг кадър на предаването, засега остава загадка. Ясно е само, че Гала няма да му подлее вода и да разкрие публично името, но и отговора й към него по темата бил: "Не!".

Един от панелистите на Гала пипна К-19

"Ти си ме питал за един човек и аз съм ти казвала: "Не!", заяви Гала с ефир, след като Блажев каза, че нямало как да му забрани. "Ти не ми каза, че не може. Каза, че няма да ме хареса", все пак отново се пробва Блажев, с което само разсмя колегите си./show.blitz.bg

Коментирай

Батето

Батето 28.09.2021 16:50

Ех, момчета, момчета, красива и млада - всеки може. Пък, и пренебрегва баба Гала.

Бай Ху

Бай Ху 28.09.2021 18:21

Стефан Медаря има меден х.уй,който Гала много обича да смуче.

Кали Юга

Кали Юга 28.09.2021 23:59

На Гала да са и' живи и здрави дупките, че без тях нямаше да има нелепата си телевизионна кариера и доходи.

Ую Ташаков

Ую Ташаков 01.10.2021 15:28

Тоз ли бе?Ма той е гейче дето се прави на мъж с брада!