Гаджето на Лъчо от „СкандаУ“ го притиска за...

Гаджето на Лъчо от „СкандаУ“ го притиска за...

Половинката на Лъчезар Евтимов от група „СкандаУ“ вече губи търпение и е напът сама да си предложи брак, твърдят близки до Ралица Константинова. 

Рапърът и гаджето му имат дългогодишна връзка и красавицата смятала, че е крайно време отношенията им да минат на следващо ниво.

Откакто дуетната половинка на Лъчо – Тото, съобщил новината, че ще става татко, Ралица още повече се вкиснала, пише "Галерия". Йончев и приятелката му Кристин Петринска са заедно едва от година и вече очакват първородния си наследник. „Аз още си чакам пръстена“, уж на шега подмятала Ралица на всеослушание.

Тото пропуска раждането на сина си

 Ето как намекна на Лъчо, че е време да се замисли за годежен пръстен

Любопитен факт е, че Тото, който е най-близкият приятел на Лъчо, изобщо не можел да се понася с половинката му. Рапърът смятал Ралица за твърде властна и надменна. Освен това Константинова често се опитвала да се меси в отношенията между Лъчо и Тото и да се разпорежда за важни решения относно „СкандаУ“.

Изненада! Тото и Кристин тайно сгодени! Причината ще ви смае! (СНИМКИ)

От доста време насам Йончев дори отказвал да разговаря с Ралица и били само на „здравей-здрасти“. Обтегнатите им отношения натоварвали Лъчо и нищо чудно това да е една от причините да бави предложението за брак./show.blitz.bg

Коментирай