Габрово е "Черешката на тортата" за "Ритон", очаква ги нещо голямо ВИДЕО

Габрово е "Черешката на тортата" за "Ритон", очаква ги нещо голямо ВИДЕО

На 12 октомври от 19:30 ч. в зала "Орловец" в Града на хумора Габрово със сигурност ще бъде празнично, а причината са любимците от дует "Ритон", които се очакват с огромно нетърпение от габровци. 

Последната им среща с Катя и Здравко датира отпреди 26 години, през 1997-ма когато най-успешният ни роден дует празнуваше своите 20 години на сцената, именно в Габрово, пред препълнената тогава зала "Орловец". Сега спомените отново ще се възродят, за да създадат още по-вълнуващи преживявания не само за публиката, но и за звездното семейство.

Не пуснаха "Ритон" от Стара Загора, причината е... ВИДЕО

Катя и Здравко ще направят така, че Габрово да помни дълго утрешната вечер, защото заедно със своя бенд "Ангелите на Ритон" ще изпълнят на живо най-емблематичните си хитове през годините, както и най-новите си парчета, които вече се оформят като потенциални хитове. Добре известно е, че "Ритон" са едни от най-върлите поддържници на това да се пее абсолютно на живо, а поредното потвърждение идва от Катя:

Затрупаха "Ритон" с цветя и подаръци във Велико Търново СНИМКИ

"За нас е много важно да се пее абсолютно на живо, когато става дума за концерти с билети, от уважение не само към публиката, но и към самите нас, като изпълнители. Крайно време е българската публика да стане малко по-критична по този въпрос, да изисква изпълнителите да пеят на живо", споделя с нас нежната половинка на дуета, но сме сигурни, чее и Здравко би се изразил по същия начин.

Както стана ясно, "Ритон" не са гостували от години в Града на хумора, при все, че отдавна се славят с голямото си чувство за хумор и самоирония. Затова и за габровци не само любимата музика, но и усмивките, ще бъдат в изобилие. Билетите все още може да си вземете от ТУК и ТУК

"Ритон" направиха голям подарък на учителите ВИДЕО

Габрово е и своеобразна черешка на тортата за турнето на "Ритон", тъй като това ще е техния последен концерт за годината. Но пък Катя и Здравко вече се подготвят с пълна сила за големия мега спектакъл в зала 1 на НДК - "Елате ни на гости, на рожден ден", който ще бъде навръх рождения ден на Катя - 18 март 2024 г. Билетите вече са в продажба./show.blitz.bg