Филип Аврамов издържа двете си жени, оказа се, че плаща и... СНИМКИ

Филип Аврамов издържа двете си жени, оказа се, че плаща и... СНИМКИ

Филип Аврамов издържа две жени - и двете са вече бивши, макар за едната положението да изглежда все по-съмнително. Личният живот на актьора прилича на сапунен сериал, в който, разбира се, той играе главната роля.

В унисон с личната му ситуация, в момента по кината се върти и лентата "Чичо Коледа", в който героят на Фицата е измъчван от финансови проблеми. В реалния си живот той все още не се е оплакъл, поне засега.

Обрат! Филип Аврамов заряза любовницата с детето и заживя с...

Всеки месец Филип Аврамов плаща сметките за ток, парно и вода и на двете си жени. Помага за режийните на Севинч Ибрахим, която е майка на малката му четиригодишна щерка. Певицата, която стигна до финалите на "Гласът н а България" работи като медицинска сестра в детска градина и очевидно взима доста ниска заплата.

Именно заради Севинг Фицата заряза жена си Милена, от която има пораснала дъщеря. И тяхната любов продължи три години. Сега, след като и тя е вече в историята, отношенията между Милена и Фицата отново се стоплиха. Милена, която е актриса, дори взе участие в спектакъла му "Последната нощ на Сократ" в Шуменския театър, след което веднага плъзнаха слухове, че двамата са се събрали.

Филип Аврамов се съблече чисто гол и показа...

Аврамов е в добри отношения и със Севинч, като дори в стендъп комедията "З@щото съм известен" споделя, че каквото и както и да се случва, с двете си жени са завинаги свързани и това, което е станало между тях, е било с голяма любов.

Актьорът плаща задълженията си и по къщата в квартал "Надежда", която в последните две години не успява да завърши заради липсата на средства. Той има и два заема към банки в размер на 11 000 лева, които обаче не може да погасява заради липсата на достатъчно ангажименти и сигурни доходи.

Честито! Фицата и Мая Бежанска стягат сватба

"Това не може да продължава повече. Не е редно актьорите и хората на изкуството да са накрая на веригата и да си правят каквото искат с нас", бесен е Филип Аврамов, който на всичкото отгоре има проблеми и с "Топлофикация", пише "Галерия"./show.blitz.bg

 

Коментирай

Ами,

Ами, 20.01.2022 14:00

Който си позволява две жени,ще си плаща.

Браво!

Браво! 20.01.2022 15:06

Тъп, че дрънка!

баба айше

баба айше 20.01.2022 15:20

га еди кифтете/2 кифтета/, ни рева-ся ривеш!

Духачка на час

Духачка на час 21.01.2022 0:24

Много по-евтино ще ти излезе плаща ми се на час само когато имаш желание без други задължения

Михова

Михова 21.01.2022 6:45

Големият артист,пълен боклук!САМО човек с много комплекси и селски манталитет може да води подобен живот.....

Михова

Михова 21.01.2022 7:54

В НОВА като поканили шепа "специалисти"дружно нападнаха доц Манг ъров,който каквото каза в крайна сметка става точно така.....не нападайте този смел,честен и истински лекар като шепа помияри,които се изхранват по този долен начин.....Успех и сили доц. МАНГЪРОВ

лиса

лиса 21.01.2022 9:00

Нашите артисти искат да са богати, повече отколкото са защо не кажат честно какво притежават ,виниги им е малко, след като не е достатъчно заможен защо си поволи две жени?

Ееее

Ееее 21.01.2022 9:58

Оставете човека да си живее живота..... Колкото до Мангъров, той знае истината и затова го гонят. Успех му желая..... Тъпите пенсии се продадоха за 75 лева.....срам....