Честито! Фицата и Мая Бежанска стягат сватба

Честито! Фицата и Мая Бежанска стягат сватба

Любимите актьори Филип Аврамов и Мая Бежаиска стягат сватба на 24 януари.

Двамата ще станат семейство 10 г. след като изиграха такова в комедийния сериал „Домашен арест“.

Това ще е и първата им среща на театралната сцена, откакто спечелиха симпатиите на тв зрителите като Анастасия и Костадин Коцеви. Общият им спектакъл се нарича „Сватба със закъснител“ и е продукция на театралната къща на колегата им Фахрадин Фахрадинов - Фери Арт.

Ново 20! Филип Аврамов заряза любовницата с детето и се върна при първата си жена

Премиерата е на 24 януари в Театро, а на следващата вечер ще я играят и във Варна. Втората дата за София е 8 март, като цените на билетите са по 25 лв. Режисьор e Николай Гундеров. Освен Аврамов и Бежанска участват още Тони Минасян, който е превел пиесата на Робин Хаудън, както и Христина Джурова, позната като проститутката на Калин Врачански Лина, от сериала „Братя“, и Илияна Лазарова от „Пътят на честта“.

Сюжетът на пиесата показва какво се случва броени минути до сватбата. Под брачното легло на Бил (Филип Аврамов) цъка истинска бомба със запалителна смес от заплетени ситуации, изненадващи обрати, неочаквани събития и експлозивен хумор. Бил, който заедно с ергенския си живот може да се раздели и с истинския, а Рейчъл от постоянна съпруга може да се окаже временна, пише „Телеграф“.

Мая Бежанска играе камериерката Джули, която всички бъркат с момиче на повикване. Ако се възползвате от сватбената покана и дойдете с приятели, съпрузи или бъдещите си годеници, проверете всеки ъгъл на хотелската стая, в която ги е събрал авторът, казват от Фери Арт.

Филип Аврамов разкрива, че „Сватба със закъснител“ е ситуационна комедия, което предполага много смях. „Моят герой е лъжецо-мазач, защото не иска да поеме отговорностите за своите действия“, издава още Фицата.

След принудителната карантина той се чувства по-спокоен, защото вече вижда как се случват нещата в театралня бранш. „Бъдещето не е за големите зали, а за малката форма“, добавя актьорът./show.blitz.bg

Коментирай

Хмм

Хмм 16.01.2021 8:01

Подвеждащо заглавие..

Дон

Дон 26.01.2023 12:02

Ами както е тръгнало май-май ще е многодетен баща , ако всяка мацка му ражда.