logo

Ева Веселинова призна какво й се е случило през лятото и защо не иска да....СНИМКИ

Ева Веселинова призна какво й се е случило през лятото и защо не иска да....СНИМКИ

Атрактивната репортерка на Гала от "На кафе" Ева Веселинова прекара цялата си лятна ваканция в южната ни съседка Гърция. В момента се наслаждава на последни летни дни на о. Лефкада.

Блондинката, която най-вероятно от есента ще бъде на бюрото по труда, сподели интересни снимки от морската си почивка и призна нещо изумително. 

Оказа се, че девойката обожава лятото и не иска да го пусне да си ходи.  "Щастие. Любимият ми август не ме разочарова и този път . Толкова приключения преживях. Случиха ми се и много важни неща! Не искам да пускам лятото да си тръгва, защото ме прави много щастлива. Ще се порадвам на морето още малко", пиши Веселинова. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Veselinova (@evaveselinova) on

И плаши последователите си в социалната мрежа с предупреждение: "Който отвори втората снимка, да му мисли", което веднага провокира вниманието ни. На нея Ева хвърля шепа мокър пясък към камерата и създава впечатлението, че хвърля по човек, който я гледа. 

Ева се препича на известния плаж Порто Кацики, но съвсем скоро ще стяга куфара обратно за България, а дали ще продължи да се подвизава в "На кафе" ще разберем съвсем скоро./show.blitz.bg

Коментирай

К-н

К-н 01.09.2020 9:14

Тъпа овца

аз съм робот

аз съм робот 01.09.2020 16:04

на Гала кутрето - лайш ли, лайш ли

Witman

Witman 01.09.2020 19:26

Яка и готина масълница !

Самоздрав

Самоздрав 18.09.2020 19:40

Плажът Порто Кацики се намира на о-в Кефалония, а не на Лефкада!