logo

Скандал в "На кафе'! Гала изхвърли от екипа си Ева Веселинова, защото...

Скандал в "На кафе'! Гала изхвърли от екипа си Ева Веселинова, защото...

Ева Веселинова две години работи в „На кафе” като коментатор редом до Кристина Патрашкова и Юлиян Константинов, но наесен няма да бъде част от предаването.

Запознати твърдят, че усмихнатата блондинка е недолюбвана от колегите си и най-вече от водещата Гала. Това е и причината изненадващо да напусне екипа на сутрешното токшоу.

Сблъсък! Гала и Ева Веселинова се счепкаха грозно СНИМКИ

Веселинова сподели, че през август ще се отдаде на почивка, а какво й предстои през септември все още не знае. Тя се сбогува със зрителите и в социалната мрежа. „Измина още един телевизионен сезон. Искам да благодаря на вас, зрителите, че ни изтърпяхте. Надявам се да съм виновна за поне една ваша усмивка дневно. Правих всичко с много любов и надежда, че островът на доброто настроение, който се опитвахме да бъдем, направи живота ви малко по-лек в тези тежки времена. Благодаря на целия екип за лудата година в „На кафе". Имаше всякакви емоции, но накрая остават само красивите неща!”, написа Ева и намекна, че не всичко е било розово в екипа им, но тя ще се опита да запомни само хубавите моменти. 

Изненада! Ева Веселинова призна за корекциите! СНИМКИ

Говори се, че Гала вдигнала мерника на по-младата си колежка още в началото на съвместната им работа. Непоносимостта ѝ към Веселинова личеше дори от малкия екран. Плевенчанката често й отправяше хапливи забележки и се опитваше да компрометира интелекта й. Това се отразявало зле на чувствителната Ева, която след всяко предаване се затваряла в гримьорната и плачела. Тя искала колегите й да я възприемат сериозно, а не като поредната глуповата блондинка. Oпитвала многократно да спечели одобрението на Гала, но уви – не се получило, пише "Уикенд". 

Хубавицата години наред се стремеше да пробие в медийните среди, а кариерата ѝ стратира с голи снимки за еротично списание. Според запознати русата дама от Сливен била готова на всичко за малко популярност, а с предизвикателнте фотоси успя да насочи вниманието към себе си. Сега казва, че съжалява за кадрите, но връщане назад няма. Веселинова се разкайва за голите си изяви, защото накърняват имиджа на сериозна журналистка, който се опитва да гради. „Няма как да върна времето назад, но ако можех – нямаше да го направя. Отчитам го като груба грешка!”, споделяла е блондинката.

Тя дълго време участваше в предаването „Сделка или не”, където отваряше кутии под зоркия поглед на Румен Луканов, а после започна работа като репортерка в  „Господари на ефира”. След свалянето на предаването блондинката се прехвърли в онлайн формата „Господари на уеба”, а междувременно се уреди и като коментатор в „На кафе”.

Клюката гласи, че Ева била набутана в телевизията от известен женен продуцент, с когото имала интимни отношения. Тя самата не разкрива много за личния си живот, а на въпроса дали е обвързана, само се усмихва многозначително. Веселинова непрекъснато казва, че няма сериозен приятел, но същевременно и не търсела.

Блондинката все още няма яснота с какво ще се занимава наесен. Тя предпочита да се отдаде на релакс и летни забавления. Хубавицата обича да пътува по света, но тази година обикаля само в рамките на родината, а най-любимото й място за почивка е Южното Черноморие./show.blitz.bg

Коментирай

ИНТИМЕН ПРИЯТЕЛ

ИНТИМЕН ПРИЯТЕЛ 10.08.2020 11:47

И ТАЯ КАТО ГАЛА Е ПЪЛНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ.

за протокола

за протокола 10.08.2020 12:39

КОЙ Е ТОЗИ ЗАСЪХНАЛ МЕРАКЛИЯ ДЕТО Е ВИДЯЛ "КРАСАВИЦА" В ТОВА КВАДРАТНО И КЪСОВРАТО ДОБИЧЕ ?

ДА вземе

ДА вземе 10.08.2020 21:41

Гала да вземе още едно от типа Панда Манда. Просто ми е интересно дали ще намери още един толкова глупав и лишен от всякакви елементарни знания човек !!

Тита

Тита 10.08.2020 22:15

Много говори,все едно разбирачка голема,а всъщност много ограничена Симпатяга........

нина колева

нина колева 11.08.2020 16:33

Хубаво и приятно момиче! Пожелавам ѝ успех!

Гларус

Гларус 11.08.2020 18:45

Чакам те . Аз съм от Южното Черноморие .Ще си прекараме чудесно . Не съжалявай за нищо . Все още времето е хубаво , побързай .

oho boho

oho boho 11.08.2020 23:13

вземи кинти и ела на мача във варна или бургас, я платиш я не... шефа и той така

Патладжан Експрес

Патладжан Експрес 12.08.2020 1:11

Ева е по-секси, по-млада и има по-големи tits от тия увисналите на лелката. Това не се прощава. Женската злоба и завист е унищожителна.

Жалко

Жалко 12.08.2020 4:16

Жалко

шанс

шанс 12.08.2020 6:46

Ами дайте му шанс на момичето...сега с кого ще се заяждате от панела...

Влад

Влад 12.08.2020 7:23

Доста тъпичка...

ам ам ам

ам ам ам 12.08.2020 9:27

туй просташкото предаване още гледа ли го някой

Коко

Коко 17.08.2020 19:48

Проста и грозновата селяндурка.

ХТРЕ

ХТРЕ 19.08.2020 16:07

РАЗКАРАЙ ВАМПИРА ДЕТО ТИ СЕДИ ОТДЯСНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОЙ ПЛАШИ ХОРАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!

Зрител

Зрител 08.09.2020 15:40

Гала е толкова грозна, неприятна и тъпа , та чак мирише. А вече е и дърта. Омръзна на всички. Никакво развитие, никакво израстване, никаква промяна - елементарна и демоде. Да се маха или поне да не влиза в кадър. Сменям канала , когато се появи. И сигурно доста зрители го правят.