Сблъсък! Гала и Ева Веселинова се счепкаха грозно СНИМКИ

Сблъсък! Гала и Ева Веселинова се счепкаха грозно СНИМКИ

В остър сблъсък на мнения се превърна част от разговора тази сутрин в студиото на "На Кафе", а активни участници в него бяха водещата Гала и колежката й Ева Веселинова.

В типичния си многословен стил по-младата блондинка обясняваше как не се интересува изобщо от хорското мнение и не й пука особено за това кой какво и как ще коментира, особено ако е непознат. Думите на Веселинова обаче, се оказаха в явно противоречие с действията й, което предизвика доста усмивки в студиото.

Изненада! Ева Веселинова призна за корекциите! СНИМКИ

Първа я захапа Гала, която видимо се изнерви от настървеността на Веселинова и й "припомни", че честотата, с която качва рекламни снимки в профилите си в социалната мрежа, съвсем не кореспондира с казаното от нея преди минути.

Ева Веселинова стана за смях с това признание СНИМКА

Младата блондинка обаче, продължи яростно да набива позицията си, че само комплексарите се вълнуват от чуждото одобрение, с което и за пореден път стана за смях. 

В крайна сметка двете блондинки бяха прекъснати от рекламен блок, за да могат да потушат словесните престрелки помежду си и предаването да продължи в добре познатия добронамерен и на моменти шегаджийски тон.

Ева Веселинова пробила с голи СНИМКИ 18+

А и както е добре известно, Ева Веселинова не за първи път подхваща тази тема, с което само потвъждава за енти път, че се вълнува, и то доста явно, от това кой какво мисли за нея - иначе едва ли би обърнала изобщо внимание на този въпрос./show.blitz.bg