Ева Веселинова най-накрая призна кой е любовникът й СНИМКА

Ева Веселинова най-накрая призна кой е любовникът й СНИМКА

Личният живот на Ева Веселинова винаги е представлявал интерес за медиите. Още повече пък за тайното й гадже, което упорито се крие от светлините на прожекторите. 

Ева не говори за любимия си, което засили още повече слуховете за връзка с женен продуцент, каквито твърдения се появи с някои медии. Най-накрая Ева реши да признае истината и да шокира последователите си. 

Ева Веселинова към Гала: Не се подмазвам, не лицемернича и не се крия зад... СНИМКИ

Блондинката, която бе изхвърлена от панела на Гала, реши да задържи медийния интерес върху себе и да натрие носа на тв водещата, с която са в обтегнати отношения още от самото начало. 

"Днес отдаваме почит на добродетелите, които ни крепят - вярата, надеждата, любовта и мъдростта. Но нека поговорим за любовта...", пише Ева в Инстаграм 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Veselinova (@evaveselinova) on


И допълва: "Вече две години вървим ръка за ръка.  Две години, през които медиите изписаха какви ли не лъжи по мой адрес. Но аз мълчах и пазих любовта ни!
Защото щастието обича тишината, а не гръмките думи и показността. Щастието обича да е необезпокоявано и неопетнено. Живеем в много показен свят, но щастието е нещо различно. Когато си истински щастлив, ти просто се отдаваш и искаш да запазиш щастието в себе си - далеч от хорската злоба и вечните съдници, които дебнат зад всеки ъгъл. Нямаш нужда да споделяш с всички и да си правиш реклама. Щастието се споделя и изживява само с най-близките хора". 

Ева Веселинова призна какво й се е случило през лятото и защо не иска да....СНИМКИ

"Така и беше през тези години. През цялото време всички питаха дали имам човек до себе си. Ето, сега знаете! Имам човек до себе си! Млад, красив, добър, любящ, всеотдаен и целеустремен. Това е всичко, от което имам нужда. Не е женен продуцент, не е богаташ, нямам и "тайнствен благодетел", не е и "нов любовник, с когото разпусках по гръцките острови това лято", както пише навсякъде.  Съжалявам, ако съм ви разочаровала, но аз съм много далеч от този образ, който жълтите медии толкова дълго време ми градят. Знам, че много от вас са повярвали в него, но честно да ви кажа - не ми пука! Ние сме си щастливи и сме добре, въпреки всички измислици, които се сипят по мой адрес. И не съм го крила никога! Най-близките ни приятели винаги са знаели, а в един нормален човешки живот, тази споделеност е напълно достатъчна", допълва Веселинова./show.blitz.bg

Коментирай

Лалугеров

Лалугеров 18.09.2020 11:39

Ева е една много, ама много яка пи_ка !!!

крокоджабълчо

крокоджабълчо 18.09.2020 11:46

Съдейки по габарита на ръката, този дЕдо с пачката е бая щастлив с Ева... ;)

Иво

Иво 18.09.2020 12:12

Нещо като оправдание звучат тези обяснения,твой проблем си е с кой,кога се вб.ш

ЕСКАЛИРГАНИО

ЕСКАЛИРГАНИО 18.09.2020 13:01

ЖЕСЕЛИНОЖА, ГОЛЕМА СИ ПАРАНТИЯ! ИСКАМ ДА МИ ОПЪРДИШ КОЧАНО И ДА ТИ ИЗВИРГА ГЪСТО ЧОРИБЕ ОТ ГЪЗО, СЕТНЕ ДА МИ ГО ЛИГАВИШ ЛАЙНЕН

Асан...

Асан... 19.09.2020 17:03

....мести мукара....

Jon

Jon 19.09.2020 21:56

Kade e toia liybovnik i taia se praska za pari

Нищо

Нищо 20.09.2020 0:33

Не е признала ,а говори общи приказки,които всеки може да каже и пак да не е истина!!!

Гала

Гала 20.09.2020 11:35

Ефтим Милошев е праскаше преди две години яко!

Кристиян

Кристиян 08.11.2020 12:42

Ева е много по готина и симпатична от Гала. По добре предаването да води тя. Гала трябва да се пенсионира.