logo

Ева Пармакова на легло след снимки, разви фобия от... ВИДЕО

Ева Пармакова на легло след снимки, разви фобия от... ВИДЕО

Отличничката от "X Factor" Ева Пармакова изживя един от най-големите си страхове в името на професионализма, но пък крайния резултат много си заслужава.

Причината да се изправи срещу нещо, което я кара да настръхва дори и само на думи, са снимките на видеото към новата й песен "Lipstick", заради които и в момента Ева е на легло.

Последната снимачна локация била покрива на 20-етажна бизнес сграда в "Младост", на който певицата се развихря в хореография с балет.

"Тази хеликоптерна площадка се оказа по-тясна, отколкото очаквах. Добре, че двама от танцьорите ги нямаше същия ден, иначе не ми се мисли как щеше да завърши това.

Звездата на "Вирджиния рекърдс" Ева Пармакова: Работя здраво, за да изляза на световна сцена! ВИДЕО

Никога през живота си не съм се страхувала от високото, но докато снимахме започна да ме втриса, а на следващия ден световъртежът ми беше брутален, не знаех къде се намирам", признава Пармакова.

Любопитна подробност е, че това е втората й фобия след страха от клоуни, който развива, след като гледа първата версия на филма "То" по бестселъра на Стивън Кинг.

"Lipstick" е първото парче, в което изпълнителката на "Вирджиния рекърдс" участва като съавтор заедно с шведския хитмейкър Касиопея и румънският продуцент Моноар, пише "Хотнюз". Танцувалната мелодия се ражда в мобилните студия на първия международен лагер за писане на песни Sofia Songwriting Camp.

"Касиопея е сред най-търсените автори в света на кей поп музиката, Моноар чупи чартове и като продуцент, и като изпълнител на територии като Индия, Турция и Гърция. Събрахме се в последния ден на лагера в Боровец и създадохме Lipstick за по-малко от 8 часа.

По българския текст работих с Павката от Павел и Венци Венц. Признавам, че адски много се притеснявах дали професионалисти от такъв калибър ще ми обърнат внимание и ще приемат идеите ми, но те ме поощряваха да творя.

Върнах се пораснала като артитст от този лагер, беше супер вдъхновяващо училище", разказва още Ева, която съвсем скоро ще пусне и английската версия на "Lipstick", но със заглавие "Drum"./show.blitz.bg

 

Коментирай