Ева Пармакова на легло след снимки, разви фобия от... ВИДЕО

Ева Пармакова на легло след снимки, разви фобия от... ВИДЕО

Отличничката от "X Factor" Ева Пармакова изживя един от най-големите си страхове в името на професионализма, но пък крайния резултат много си заслужава.

Причината да се изправи срещу нещо, което я кара да настръхва дори и само на думи, са снимките на видеото към новата й песен "Lipstick", заради които и в момента Ева е на легло.

Последната снимачна локация била покрива на 20-етажна бизнес сграда в "Младост", на който певицата се развихря в хореография с балет.

"Тази хеликоптерна площадка се оказа по-тясна, отколкото очаквах. Добре, че двама от танцьорите ги нямаше същия ден, иначе не ми се мисли как щеше да завърши това.

Звездата на "Вирджиния рекърдс" Ева Пармакова: Работя здраво, за да изляза на световна сцена! ВИДЕО

Никога през живота си не съм се страхувала от високото, но докато снимахме започна да ме втриса, а на следващия ден световъртежът ми беше брутален, не знаех къде се намирам", признава Пармакова.

Любопитна подробност е, че това е втората й фобия след страха от клоуни, който развива, след като гледа първата версия на филма "То" по бестселъра на Стивън Кинг.

"Lipstick" е първото парче, в което изпълнителката на "Вирджиния рекърдс" участва като съавтор заедно с шведския хитмейкър Касиопея и румънският продуцент Моноар, пише "Хотнюз". Танцувалната мелодия се ражда в мобилните студия на първия международен лагер за писане на песни Sofia Songwriting Camp.

"Касиопея е сред най-търсените автори в света на кей поп музиката, Моноар чупи чартове и като продуцент, и като изпълнител на територии като Индия, Турция и Гърция. Събрахме се в последния ден на лагера в Боровец и създадохме Lipstick за по-малко от 8 часа.

По българския текст работих с Павката от Павел и Венци Венц. Признавам, че адски много се притеснявах дали професионалисти от такъв калибър ще ми обърнат внимание и ще приемат идеите ми, но те ме поощряваха да творя.

Върнах се пораснала като артитст от този лагер, беше супер вдъхновяващо училище", разказва още Ева, която съвсем скоро ще пусне и английската версия на "Lipstick", но със заглавие "Drum"./show.blitz.bg

 

Коментирай