Ето кой върна усмивката на Алекс Сърчаджиева (СНИМКИ/ВИДЕО)

Ето кой върна усмивката на Алекс Сърчаджиева (СНИМКИ/ВИДЕО)

След голямата загуба на съпруга си Иван Ласкин Алекс Сърчаджиева прави всичко възможно да съхрани себе си и да продължи живота си в името на дъщеричката си София. А и защото винаги е била голям боец! Наскоро обаче един човек накара актрисата отново да се усмихне от сърце.

Става дума за продуцента Радо Тушев, с когото тези дни актрисата имаше съвместно и както се вижда ясно - много забавно пътуване.

Алекс Сърчаджиева на първо море без Иван Ласкин (СНИМКА)

От краткото видео, което продуцентът пусна в социалната мрежа става ясно не само, че Александра отново се усмивка така, както го правеше и преди, но и че целта на пътуването е свързана с много приятни изживявания.

Алекс Сърчаджиева срази с нова визия (СНИМКИ)

Разбира се, предвид това кой прави компания на актрисата, не закъсняха и предположенията, че най-вероятно ще видим Алекс Сърчаджиева в някоя от продукциите, замислени от продуцента за есента.

Най-близко до предположенията е новият риалити формат "Игри на волята", тъй като вече стана ясно, че единият сигурен водещ е Азис (с когото Александра води и "Биг Брадър", б.а.). Дали сме на прав път в предположенията си обаче, предстои да стане ясно съвсем скоро./show.blitz.bg

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@seewines @alex_sarchadzhieva #winetasting #winelover

Публикация, споделена от RT (@radoslav_tushev) на

Коментирай