logo

Ето кое е новото гадже на Жана Бергендорф  СНИМКА

Ето кое е новото гадже на Жана Бергендорф СНИМКА

С нов мъж до себе си се показа в социалната мрежа певицата Жана Бергендорф.

Въпреки, че снимката им е лишена от по-специални интимни ласки, тя сякаш цели да съобщи, че именно това е човека до нея.

През дългия уикенд двамата влюбени се разходиха из Варна, хванати за ръка, а певицата не спря да се усмихва на мъжа до себе си, пише "Хотнюз". 

Дрогата принуди Жана Бергендорф да легне под ножа СНИМКА

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zhana Bergendorff (@zhanabergendorff) on

Новата светска двойка използва топлото време и отиде на плаж в централната част на морската столица. Наблюдателни варненци отбелязаха, че певицата има да сваля десетина килца, но очевидно не се притеснява от външния си вид, защото се разхождаше из Варна по горнище на банския си, който бе съчетала с дълга плисирана пола.

Синеокият мъж се казва Симеон Ставрев, а от оскъдната информация в Инстаграм профила му се разбира единствено, че е футболен запалянко./show.blitz.bg
 

Коментирай

Сто

Сто 09.09.2020 13:48

Пълнолетен ли е?

Papa Doc

Papa Doc 09.09.2020 14:39

Ставрев е още запалянко на дийп троут и лактейтинг милф-гилф букаке,скоето е изввстна кравата БенгерГандалф,така че варненци да внимават като се разхожда не се окапат със зперма,извираща от всичките и телесни кухини

Emberr

Emberr 09.09.2020 22:13

Жана е голяма певица аз лично и давам голяма оценка, желая и щастие с това момче, изглежда свястен човек, желая им щастие!

Бичето

Бичето 10.09.2020 17:12

Да слага колана и да го почва !!!!!