Ето какво свързва Иво Аръков  с Къванч Татлъту

Ето какво свързва Иво Аръков с Къванч Татлъту

За първи път bTV договори участие на български актьор в мащабна турска продукция, редом до най-големите звезди на южната ни съседка.

Иво Аръков, когото зрителите познават от българските сериали на bTV „Скъпи наследници“, „Фамилията“, както и от седмичното предаване „Мармалад“, играе заедно с голямата знаменитост на турското кино Къванч Татлъту в новия сериал „Ирония на съдбата“ (Crash).

„Получих предложението благодарение на прекрасното ми партньорство с bTV и нямам търпение да се включва и в други подобни проекти. Турските продукции са много мащабни, при тях се работи със замах и с голяма свобода. Срещнах страхотни професионалисти, а Къванч Татлъту е изключително талантлив и добър човек, с когото станахме приятели“, коментира Иво Аръков.

Сериалът „Ирония на съдбата“ е криминална драма, в която героят на Къванч Татлъту е полицай, решен да се справи с лошите. По пътя към целта той се сблъсква с руски мафиот, в когото се превъплъщава Иво Аръков. Първоначално плановете на продуцентите са да ангажират Аръков с малка роля, но след първите снимки и силното одобрение на екипа тя става по-голяма.

Мегз звъртя главата на бившия зет на Стоичков

В Истанбул го очакват още изненади – той получава сценариите едва на сутринта на всеки снимачен ден, но въпреки това се справя отлично, включително с репликите на турски език./show.blitz.bg

Коментирай

браво

браво 08.05.2019 14:11

БРАВО НА НАШЕТО МОМЧЕ.

vessi

vessi 08.05.2019 14:31

Браво на Аръков.Радвам се за успеха му и дано има още много роли .

Зрител

Зрител 08.05.2019 15:24

Браво! Голяма част от турските сериали са направени много професионално: сюжет, актьори, снимки, режисура. Има и слаби сериали, с досадно разтеглена фабула. Дано участието на Аръков да е в добрите сериали. Желая му успех!

Георгиев

Георгиев 08.05.2019 22:04

Приятно е когато български актьори играят в чужди кино продукции. Но и българските съвременни филми са хубави и трябва да се спонсорират.

Боздуганова

Боздуганова 08.05.2019 22:06

Турските филми са сред най гледаните в света. Трябва да е горд Иво че играе роля в такъв голям проект.

ser

ser 09.05.2019 10:37

Сериала върви в четвъртък вечер SHOW TV. След 3 серии , Аръков в качеството на бандита Иван от Русия вече е убит. Толкова му беше участието. Иначе добре се представи.

дядо Каракоч

дядо Каракоч 09.05.2019 11:32

Ашколсун.Нашият си е бил направо скрит талант.Аферим.