Мегз звъртя главата на бившия зет на Стоичков

Мегз звъртя главата на бившия зет на Стоичков

Топ дизайнерката Миглена Каканашева, която напоследък е по-красива от всякога, успя да омая известен хубавец, който дори беше кандидат зет на Стоичков. 

Сексимволът и мечта на всички дами - Иво Аръков е като обладан от модната принцеса, пише marica.bg В събота Мегз беше гост в предаването му “Мармалад” и очевадно Аръков не спря да прави комплименти на Каканашева. Нещо повече - без никакво притеснение тв водещият сграбчи Мегз в мускулестите си ръце още при влизането ѝ и няколко минути не искаше да я пусне.

Наложи се Радост Драганова и другият гост - влогърът Балан, да ги разделят. Но и това не беше достатъчно на талантливият актьор - минути по-късно той помоли Балан да си сменят местата, за да стои по-близо до амбициозното миньонче.

Всичко това видимо не притесни Мегз. Тя се смееше и сякаш бе свикнала с вниманието на Аръков. Злите езици говорят, че мускулестият красавец отдавна ухажва младата бизнес дама. В социалните мрежи той харесва всеки нейн пост. Дори се шушука, че често ѝ пращал смс-си. А на светски събития двамата никога не пропускат да стоят един до друг./show.blitz.bg

Коментирай

ctvasilev

ctvasilev 21.04.2019 12:07

Иво го обичат мъже с космати гърди и рунтави мустаци

ДЯДО КАРАКОЧ

ДЯДО КАРАКОЧ 21.04.2019 20:55

Не искаше да я пусне.Ще я пусне.Като му опразни банковата сметка.

Ъпсурт

Ъпсурт 23.04.2019 13:26

Не го вярвам това, дори и 100 свидетели да ми извадят. Иво не е глупав, още по-малко кьорав. Момчето има вкус. Тази пак ли почна да си плаща статиите - топ принцеса, модна икона, секси миньонче - за мен е отвратяга.

вече крие магарешката захапка

вече крие магарешката захапка 23.04.2019 22:12

ама пак не е красива .....ако спре да се тика в медиите няма да е и толкоз отвратителна ... Просто е нахална гнусссс....в къртицата си и пролича ...нахална..нала ..гнусссссс