Ето какво се случи с изчезналата Деси Стоянова, оказа се...

Ето какво се случи с изчезналата Деси Стоянова, оказа се...

Липсата на Деси Стоянова провокира редица слухове, най-вече, че водещата на "Преди обед" няма да се върне повече на мястото си в студиото, а то ще бъде заето от друг. 

Тази сутрин нейният екранен партньор Петър Дочев, който наскоро смени на позицията колегана си Сашо Кадиев, и трябваше да се адаптира в движение към неочакваната ситуация, поднесе поредната изненада.

Деси Стоянова не е на себе си след развода, вече ходи...

 "Деси Стоянова изключително много ми липсва. И за да не е вече така, ви представям... Деси Стоянова", така посрещна отново в студиото на "Преди обед" Дочев партньорката си.

Изплуваха пикантни разкрития за личния живот на Деси Стоянова

"Вече съм много добре и ми е много приятно да се завърна. Убедих се чудесно и с очите си, че се справяш отлично и сам. Като гледам, изкарвате си чудесно и много се радвам, че мога да се гмурна обратно в предиобедната атмосфера", сподели малко след това самата Деси, но не уточни каква е била причината за отсъствието й. Мнозина подозират, че причините са свързани със здравословното й състояние./show.blitz.bg

Коментирай

Valentines

Valentines 08.11.2023 17:43

Отcлaбванeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa - тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpодyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вас, peзyлтатът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвам всички с надноpмeнo тeгло да пpoбвaт:----- http://gg.gg/ketoex

Фен

Фен 08.11.2023 23:27

Петър Дочев се представя изключително добре като водещ, за разлика от лигльото мамин Сашко. Само на моменти Деси се увлича и не му дава думата.

Оператор

Оператор 09.11.2023 23:42

Сега е момента някой да опраска Десито да отиде на седмото небе