Ето какво направи Сашо Кадиев след "Преди обед" и къде е Ивелина... СНИМКА

Ето какво направи Сашо Кадиев след "Преди обед" и къде е Ивелина... СНИМКА

Сашо Кадиев се раздели с "Преди обед", където вече има и заместник, но вместо да страда дълго за промяната в професионалния си живот, той се отдаде на това, което се случва в личния му.

Е, там, както добре знаете от профила му, не е скучно. Бившата му се готви да мине под олтара с новия си любим, а синът на Катето Евро изглежда все така влюбен в моделката Ивелина Чоева, която наскоро награби до една стълба. А какво правят двамата до нея, вижте в следващите кадри, които неслучайно предизвикаха вниманието в социланите мрежи.

Зрители на bTV ронят сълзи за Сашо Кадиев, плашат да...

Любопитен е стайлинга на брюнетката, която е досущ в садо-мазо стил дрехи, който явно се харесва на актьора. Досега двамата не са се показвали в такъв вид и това със сигурност навежда на някои мисли.

Не става ясно каква е ролята на стълбата в случая на кадрите, но пък последователите им винаги могат да развинтят въображението си./show.blitz.bg

 

Коментирай

боримеч

боримеч 16.09.2023 10:07

стига стоя педерас и маика дърта българска курва

kravar

kravar 16.09.2023 10:20

STIGA VE4E S TOQ DRISNQR NA DIARIQ !

1956

1956 16.09.2023 16:15

аде стига с това недоразумение и майка му... Като вдигна капака на тоалетната чиния те двамата на дъното от там пак гледат.... Не разбрахте ли, че за нищо не стават... Спрете да се пънете да правите на мачо, не видите ли как присвива кълки... гнус!!!!!!!!!

plotopeply

plotopeply 16.09.2023 17:01

Pаcпpодажa.(остатки со склада по старому курсу $ ).Потом будет дороже на 30-40%. Видео-регистратор с радар-детектором, парктроником, с датчиками движения и удара и камерой заднего вида - обезопасит и защитит от штрафов, всего за полцены ----- https://come.to/bluavido