Ето как Милица Гладнишка свали 25 килограма СНИМКИ

Ето как Милица Гладнишка свали 25 килограма СНИМКИ

Милица Гладнишка няма как да не предизвика усмивка и искрено забавление не само от театралната сцена, а както можем да се убедим всеки понеделник - и от тази на "Като две капки вода", където участва.

Наскоро преди да излезе за поредното си ефектно музикално превъплъщение, атрактивната брюнетка събра погледа на водещия Герасим Георгиев-Геро, като му призна, че е свалила цели 25 килограма.

Милица Гладнишка предизвика голям скандал в мрежата СНИМКА

И ако се чудите как е успяла, вижте я тази вечер в "Капките", където ще представи поредното си превъплъщение. Със сигурност обаче, вече е видимо и от предишните лайфове на шоуто, че актрисата е доста по-пъргава и пластична от обикновено - най-вече, когато трябваше да влезе в обувките на рапъра 100 Кила и да рапира до певицата Лора Караджова.

Огромни лични трагедии разтърсиха Милица Гладнишка...

"Как ще го докараме 100 Кила? Давам ти 50 от моите", пошегува се в миналия лайф с нея Геро, а тя му отвърна в типичен стил: "Не! Само 30 ми трябват, спокойно. Даже 25".

"Смятай. Сега съм 75. Колко трябва да съм била, за да съм се стопила?", продължи да затапва Геро Милица, докато се усмихва звучно и широко, с което й за пореден път потвърди, че е смъкнала доста излишни килограми от себе си.

Ето го гаджето на Милица Гладнишка СНИМКИ 18+

Любопитна подробност е, че през годините досега името на Милица Гладнишка неведнъж е било намесвано по темата за отслабването с различни билки, препарати и хранителни режими. В крайна сметка обаче, истината е, че актрисата не е взимала участие в нито една такава реклама. Нещо повече - тя дори не спазва диети, а отслабването си дължи единствено на много динамика и ангажименти в ежедневието си.

"Диетата, от която отслабнах, включваше работа в театъра от 10 сутринта до 18 часа вечерта, с една лека почивка за обяд, в която не можеш да се натъпчеш, ядеш само една супа, защото след това се връщаш да крещиш, да се търкаляш по сцената. Вечер сме много изморени, пием по една бира и лягаме и така два месеца", потвърди "режима" си брюнетката.

Наскоро Милица представи и песента си "Завръщане", а освен това подготвя и проект с Ненчо Балабанов и Русенската опера, заради който й предстоят активни репетици./show.blitz.bg

Коментирай

Ружа

Ружа 12.04.2021 13:56

Много я харесвам, тя е моята фаворитка. Сега обаче изглежда зашеметяващо! Успех, Милица, ти си номер едно!!!

Майския

Майския 12.04.2021 16:10

Ще и разцепя анала!

фифи

фифи 12.04.2021 17:35

тази съм я чукал,има гъбички в шундата.лъха яко

ДИНОЗАВЪР КАРАБАДЖАКОВ

ДИНОЗАВЪР КАРАБАДЖАКОВ 12.04.2021 17:44

МИЛИЦА Е ШИРОКО СКРОЕН ТАЛАНТ. ПОКЛОН И АДМИРАЦИИ! ПОГЛЕДНЕТЕ И ПЕСНИТЕ, РОЛИТЕ, ЛЕКОТАТА С КОЯТО ГИ ОСЪЩЕСТВЯВА... ПОПЪТЕН ВЯТЪР МИЛИЦА!!!

пръдльо

пръдльо 13.04.2021 10:35

ОХ, на батко........Ша я скъсам

Реджеп Иведик

Реджеп Иведик 14.04.2021 3:45

Недейте разваля убавата булка.

бай  Муй

бай Муй 14.04.2021 13:25

Ще я захапа за боцките та ше пуснат млеко ....